Achmea Bank neemt afscheid van commissaris Henny te Beest

22 november 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Henny te Beest treedt na acht jaar terug als lid van de Raad van Commissarissen van Achmea Bank. Te Beest nam sinds 2015 zitting aan de RvC-tafel, en zou in totaal twee termijnen aanblijven. De zoektocht naar zijn opvolger is inmiddels in gang gezet.

“Henny heeft zich een kundig en betrokken toezichthouder getoond”, aldus de lovende woorden van RvC-voorzitter Huub Arendse. “Hij heeft zich met veel enthousiasme en kennis van zaken ingezet voor Achmea Bank. Wij danken Henny voor zijn belangrijke inbreng en wensen hem veel succes in de toekomst.“

“Gedurende acht jaar heb ik de ontwikkeling en groei van Achmea Bank van dichtbij mogen meemaken”, voegt de vertrekkend commissaris zelf toe. “Met veel voldoening en plezier heb ik daar samen met de andere RvC-leden en het directieteam van Achmea Bank mijn bijdrage aan mogen leveren. Ik ben trots om te zien waar Achmea Bank nu staat. Tot slot wens ik mijn opvolger veel succes.”

Achmea Bank neemt afscheid van commissaris Henny te Beest

Tot slot bedankt CEO Bianca Tetteroo Te Beest voor zijn bewezen diensten én voor “zijn gewaardeerde bijdrage aan de ontwikkeling van Achmea Bank gedurende de afgelopen acht jaar”.

De Raad van Commissarissen van Achmea Bank bestaat naast voorzitter Arendse verder uit Miriam van Dongen en Daphne de Kluis.