Act Now! centraal thema bij tweede editie VIP Congres

22 juni 2023 Banken.nl 1 min. leestijd

In navolging van de vorige (en eerste) editie, organiseert Contactgroep Automatisering op 4 juli opnieuw zijn VIP Congres. Ditmaal staat het thema ‘Act Now!’ centraal.

Het VIP Congres 2023 vormt een grootschalige kennis-, netwerk- en inspiratiedag voor eenieder uit de financiële sector. Zo zijn er naast het hoofdprogramma presentaties van meer dan dertig uiteenlopende fintech- en insurtech bedrijven en dienstverleners. Bezoekers krijgen een doorkijk naar toekomstige (software) ontwikkelingen in de adviesmarkt en naar actuele innovaties en krijgen de kans om daar direct op in te spelen.

Bij het event zal Christine Boland (Innovatiestrateeg) spreken over hoe innovaties kunnen bijdragen aan het doorbreken van de ‘verbubbeling’, Jan Berndsen (hoofd toezicht verzekeren & pensioen bij AFM) spreekt over het klantbelang en digitale innovatie en Jarno Duursma (expert digitale technologie) duikt in de opkomst van AI in de sector. Uiteraard is er na het programma volop de tijd om te netwerken.

Act Now! centraal thema bij tweede editie VIP Congres

Het VIP Congres is een initiatief van de Stichting Contactgroep Automatisering (CGA). Deze vertegenwoordigt softwareleveranciers in de fintech en insuretech branche en fungeert als centraal platform voor wie met hen in overleg wil treden. Denk hierbij aan partijen zoals de AFM, Adfiz, het Ministerie van Financiën en het Verbond van Verzekeraars.

Richting financieel adviseurs stimuleert de CGA een toenemend bewustzijn omtrent de impact van vergaande digitalisering binnen de financiële sector op hun bedrijfs- en adviesprocessen. Onder meer middels het event hoopt de stichting hen te inspireren de digitale uitdagingen te omarmen en initiatieven te ontplooien ter bevordering van hun werkwijzen die matchen met de nieuwe opties en vereisten.

Gratis toegangskaarten voor het event zijn op te vragen via banken@vipcongres.nl.

Meer informatie is hier te vinden.