ABN AMRO Equity Brokerage in top 3 brokers Benelux

30 juni 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

ABN AMRO Equity Brokerage heeft in de Extel Survey van Thompson Reuters de derde prijs voor beste broker in de Benelux in de wacht gesleept. Meest in het oog springend is de eerste plaats in de categorie Benelux Equity Sales.

Podiumplaatsen op alle onderdelen

Naast een eerste plaats voor Equity Sales, werden er ook podium prijzen uitgereikt voor Equity Research, Equity Trading/Executie en Corporate Access. ABN AMRO Equity Research werd uitgeroepen tot het op twee na beste team in de Benelux. In 2013 eindigde de bank eveneens als derde in deze categorie. Ook voor Equity Trading en Corporate Access veroverde ABN AMRO een derde plek in de rankings voor dit jaar.

ABN AMRO Equity Brokerage

Kort actief in de Verenigde Staten

De derde plaats is bijzonder, aangezien ABN AMRO pas relatief kort lokaal in de Verenigde Staten actief is. Success in deze regio is cruciaal voor een verdere verbetering van dit resultaat. Ferdinand Vaandrager, Head of Markets Sales: “We vertrouwen erop dat we kunnen stijgen in de rankings. Onze ambitie is duidelijk: we willen de nummer één worden in alle vier de categorieën .”

Onafhankelijk onderzoek

Extel is een van de twee onafhankelijke onderzoeken ter wereld in zijn soort, met meer dan 16.000 deelnemers uit 75 landen. Ruim 700.000 individuele stemmen zijn uitgebracht. In de categorie Benelux hebben meer dan 500 professionele beleggers gestemd op 39 brokers.