Virgin Money verbreedt zakelijk dienstenpakket met samenwerking Expend

14 januari 2022 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Virgin Money is een partnership aangegaan met fintechbedrijf Expend. Met de samenwerking voegt de Britse bank een ‘onkostenbeheerdienst’ toe aan zijn zakelijk bankieren pakket. Het in Londen gevestigde Expend heeft zijn dienst ontworpen als een one-stop-shop voor het MKB om hun onkosten in te dienen en te beheren.

Graeme Sands, Interim Head of Business Banking bij Virgin Money, legt uit dat Expend een dienst levert die ontzettend veel waarde oplevert voor de klanten van de bank. “Het lost niet alleen een pijnpunt van het bedrijf op, het brengt ook gegevens beter in kaart waardoor bedrijven een nauwkeuriger beeld krijgen van hun uitgaven.”Virgin Money verbreed zakelijk dienstenpakket met samenwerking Expend

Het partnership past in de gevolgde strategie van de bank. Virgin Money wil met behulp van fintech samenwerkingen zijn zakelijk bankpropositie transformeren naar een digital first service. “De samenwerking met onze fintech-partners speelt een essentiële rol bij de transformatie van onze zakenbank”, aldus Sands.

“We hebben inmiddels een nieuwe marktleidende betaalrekening voor het MKB, ‘M Account for Business’ en er komt nog veel meer aan in 2022. We zijn echt trots op het werk dat we doen met onze fintech-partners , die het ons mogelijk maken om onze klanten te helpen met het bedrijf runnen op de best mogelijke manier.”