Knab benoemt Krista den Uijl tot Chief Wealth

08 oktober 2021 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Krista Den Uijl is de nieuwe Chief Wealth bij Knab. Het is de bedoeling dat Den Uijl zich – samen met een team van 100 collega’s – gaat focussen op de verdere ontwikkeling van individuele vermogensoplossingen zoals beleggen- en pensioenproducten.

Den Uijl heeft ruim dertien jaar ervering binnen de financiële dienstverlening in Nederland en België. Ze begon als consultant en groeide vervolgens door tot programmamanager en leidinggevende. Den Uijl komt over van online pensioenaanbieder BeFrank, waar ze verantwoordelijk was voor de doorontwikkeling en professionalisering van het digitale platform.

De kersverse Chief Wealth is verheugd met haar benoeming bij de online bank. “Knab is in z’n korte bestaan hard gegroeid. Op het gebied van vermogensontwikkeling kunnen we voor onze ondernemende klanten nog veel meer betekenen. Ik vind het een eer dat ik binnen zo’n klantgerichte organisatie mag meehelpen aan de verdere professionalisering en groei.”

Krista den Uijl, Chief Wealth bij Knab

Persoonlijk, open en ondernemend

“Met Krista voegen we echt een topvrouw toe aan ons team”, stel Knab-CEO Nadine Klokke. “Ze heeft aansprekende bedrijven geholpen met digitalisering, met de behoefte van de klant altijd als uitgangspunt. Daarnaast ben ik tijdens onze gesprekken overtuigd dat haar persoonlijkheid perfect past binnen de manier hoe we hier bij Knab met elkaar omgaan. Persoonlijk, open en ondernemend.