Talent&Pro heeft met Steven Raaijmakers een nieuwe algemeen directeur

02 september 2021 Banken.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Steven Raaijmakers is per 1 september de nieuwe algemeen directeur van financieel detacheerder Talent&Pro. Raaijmakers vervangt Edwin van den Elst, die zich gaat focussen op zijn rol als CEO van moederbedrijf Redmore.

Raaijmakers kan bogen op ruim 27 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening, waarvan de laatste zeven jaar bij Talent&Pro. Raaijmakers was bij de detacheerder als directielid al verantwoordelijk voor de verzekeringstak. In een verder verleden werkte Raaijmakers onder andere bij Fortis, Europeesche Verzekeringen en a.s.r..

De kersverse algemeen directeur wil voortbouwen op het fundament dat de detacheringsspecialist de afgelopen jaren heeft opgebouwd. “We hebben samen met onze opdrachtgevers en medewerkers mooie stappen gezet. Dat heeft geresulteerd in een trouw klantenbestand van meer dan 100 opdrachtgevers en preferred supplierships bij alle grote financiële instellingen. We zijn succesvol omdat we de ontwikkeling van onze consultants centraal stellen.”

Steven Raaijmakers, Algemeen directeur, Talent & Pro

“Elk jaar komen er nieuwe opdrachtgevers bij en groeit de diversiteit aan carrières die we onze professionals bieden. Met ons data en IT-label House of Betà zijn we ook actief buiten de financiële dienstverlening. Daarnaast is ons Performance Center de laatste jaren uitgegroeid tot een sterk bedrijfsonderdeel, waar wij opdrachtgevers volledige projecten en processen uit handen nemen.”

Zin in

Volgens Raaijmakers zijn de diensten van Talent&Pro in trek. “Dat biedt kansen én uitdagingen. Als we aan die vraag willen blijven voldoen zullen we nog meer moeten investeren in de werving en ontwikkeling van talent.”

“Daarnaast biedt de samenwerking met onze Redmore-zusters Triple A – Risk Finance, Profource en ITDS volop kansen om expertise te bundelen. Zodat we onze opdrachtgevers binnen de financiële dienstverlening in de toekomst steeds meer slimme oplossingen kunnen bieden als het gaat om detachering, consulting en projecten. Ik heb er zin in!”

In goede handen achtergelaten

Als Redmore-CEO zal Van den Elst de aankomende periode blijven samenwerken met zijn opvolger. “Ik laat het bedrijf bij Steven Raaijmakers in goede handen achter. Ik weet zeker dat hij als T&P’er in hart en nieren het bedrijf naar een mooie toekomst zal leiden. Ik wens hem veel plezier en succes in deze nieuwe rol!”

De directie van Talent&Pro bestaat verder uit Juliëtte Piree (financieel directeur), Ronald Hensen (commercieel directeur) en Eric van Diest (operationeel directeur).