A&H Finance wint opnieuw Independer Hypotheekprijs

23 mei 2014 Banken.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Het hypotheekadviesbureau A&H Finance mag zich winnaar noemen van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014'. Net als in 2013 is het kantoor het beste hypotheekadvies kantoor van Nederland.

Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014’

Afgelopen dinsdag maakte Independer bekend wie zich in 25 regio’s de winnaar mag noemen van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014’. Van deze 25 regionale winnaars scoorde A&H Finance uit Diemen het best.

Marcel Hulsman, eigenaar van AH Finance: “We zijn heel erg blij met deze erkenning en willen onze klanten bedanken voor deze waardering die zij uitspreken over onze dienstverlening. Met deze prijs weten we zeker dat we door gaan met onze manier van werken. Klanten kunnen gewoon ontzettend veel kosten besparen zonder dat dit ten koste gaat van een compleet en goed hypotheekadvies.”

Independer Hypotheekprijs - AH Finance

Ruim 60.000 beoordelingen

Om aan de verkiezingen deel te nemen, moesten advieskantoren minimaal 13 beoordelingen hebben ontvangen: 8 reviews en 5 Kwaliteitschecks. Via Independer.nl en Checkuw-hypotheekadviseur.nl kunnen consumenten hun adviseur en het adviesproces beoordelen. De Kwaliteitscheck is een objectieve meting van het adviesproces op basis van een vragenlijst van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). In totaal hebben consumenten ruim 60.000 beoordelingen op de site van Independer achtergelaten.

Naast een landelijke winnaar, heeft Independer ook per regio een prijs uitgereikt. Via onderstaande link is te zien welke kantoren in de verschillende regio's hebben gewonnen: Regionale winnaars Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014'

Prijs-kwaliteitverhouding belangrijkst

De winnaars zijn kantoren die in de regio bovenaan staan in het zoekresultaat. Kantoren worden daarin gerangschikt op basis van prijs-kwaliteitverhouding. Deze is gebaseerd op de totaalscore, de prijs en het aantal beoordelingen. De hypotheekprijs heeft betrekking op beoordelingen die zijn achtergelaten tussen 1 mei 2013 en 1 mei 2014.