Knab komt op korte termijn met iPad App en creditcard

02 februari 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Knab komt op korte termijn met een iPad App en een Visa card voor haar klanten. Dit maakte de nieuwe retail bank vandaag bekend op haar interactieve platform Knab Live.

Visa Card

Tot nu toe was het voor klanten van Knab nog niet mogelijk om betalingen te doen via een creditcard. Knab wil daarom in maart de Knab Visa card toevoegen aan haar standaard pakket. Klanten kunnen de creditcard gratis aanvragen en ontvangen hier bericht over.

iPad App

Op verzoek van haar klanten komt Knab binnenkort ook met een app voor de iPad. De afgelopen weken is de app getest op onder andere gebruikersgemak en veiligheid. Naar alle waarschijnlijkheid is de app medio februari beschikbaar in de App Store. Rond deze tijd is ook een verbeterde versie van de iPhone app beschikbaar.

Zakelijke rekening

Al enige tijd is knab bezig met het ontwikkelen van een zakelijke rekening. Via Knab Live en een co-creatie sessie met ondernemers zijn suggesties voor deze nieuwe rekening verzameld. Op basis van deze feedback komt Knab op korte termijn met een voorstel van dit product. Dit voorstel wordt vervolgens voorgelegd aan ondernemers. Daarna begint de daadwerkelijk bouw van de zakelijke rekening.