BN-ers golfen voor Fonds Gehandicapten Golf

28 april 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Tijdens de openingsdag van de Amsterdam Golf Show op 29 mei 2014 organiseert Holland Golf Events in samenwerking met ABN AMRO een Charity AM met bekende Nederlanders. Deze wedstrijd wordt gespeeld op donderdag 29 mei op de Golfbaan Naarderbos. De opbrengst gaat naar het Fonds Nationaal Gehandicapten Golf

Golfen met een BN-er

Aan deze Charity Am kunnen bedrijven en particulieren deelnemen. In iedere flight speelt een bekende Nederlander mee om de deelnemers een onvergetelijke dag te bezorgen. Wilbert Gieske, Pamela Teeves, John Bosman, Frits Sissing, Willy van de Kerkhof, Bruni Heinke, André Ooijer, Koert-Jan de Bruijn, Olga Commandeur, Kenneth Perez en Barry van Galen hebben o.a. toegezegd aanwezig te zijn. Uiteraard zijn er ook diverse leuke prijzen te winnen.

Amsterdam Golf Show

Golf voor mensen met een lichamelijke beperking

Het fonds Gehandicapten Golf promoot golf voor mensen met een lichamelijke beperking. Zij heeft tot doel om zoveel mogelijk mensen met een fysieke beperking met de golfsport in aanraking te laten komen. Zij begeleiden deze golfers van therapie tot topsport.

1% FairShare overeenkomst

ABN AMRO is één van de initiatiefnemers van de zogenaamde 1% FairShare overeenkomst van het Fonds Gehandicaptensport. Hiermee stelt de bank zich garant 1% van het totale sportsponsor budget te besteden aan de gehandicaptensport.