ABN AMRO sponsort de Junior Euro Hockey League

10 april 2014 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De EHL en ABN AMRO starten een nieuw initiatief: de Junior EHL. Vier junior clubteams  krijgen de unieke kans om in de huid te kruipen van echte EHL Heroes als Loïck Luypaert, Mink van der Weerden, Jeroen Hertzberger en Robert van der Horst.  De teams gaan strijden om de eerste Junior EHL beker. De eerste editie van de Junior EHL start op 19 april tijdens het illustere KO16/FINAL4 event dat van 16-21 april in Eindhoven plaatsvindt.

Spelen als EHL Heroes

ABN AMRO biedt de ‘Junior EHL talenten’ van Nederlandse hockey clubs een onvergetelijke ervaring. Met deze ervaring hoopt ABN AMRO de talenten een extra stimulans te geven om alles uit zichzelf te halen om ooit zelf in de toekomst de EHL te spelen. In de jeugdcompetitie krijgen topteams uit de C de kans om te proeven aan de EHL. Ze gaan zich meten met andere topteams uit hun categorie met als inzet: de felbegeerde Junior EHL beker. De teams spelen in het officiële EHL stadion in Eindhoven bij Oranje Zwart. Daarnaast krijgen de jeugdspelers dezelfde ervaring als de EHL spelers: er is een DJ aanwezig, de teambesprekingen vinden plaats in de EHL kleedkamers, er zal een line-up op het veld worden georganiseerd en tot slot zullen wedstrijden door echte EHL scheidsrechters worden geleid.

EHL - ABN AMRO

Start 19 april

De eerste editie gaat op 19 april van start. Bij deze editie doen de volgende vier clubs mee: Nijmegen JC1, Naarden JC1, Laren JC1 en Rotterdam JC1. Deze vier teams spelen allemaal IDC en behoren dus tot de beste C teams van Nederland. Alle teams hebben enthousiast gereageerd op de uitnodiging en zijn fanatiek aan de slag gegaan om goed voorbereid bij de Junior EHL te verschijnen. De eerste editie van de Junior EHL in het EHL stadion is voor iedereen toegankelijk. Daarnaast is de Junior EHL gedurende de dag te volgen via het @ABNAMROSport twitter kanaal

ABN AMRO partner Junior EHL

De Junior EHL wordt mogelijk gemaakt door ABN AMRO. De bank is de initiator van dit nieuwe jeugdtoernooi.  De bank is ook sponsor van de jeugd en probeert hockeytalent in Nederland te stimuleren. Naast de Junior EHL ondersteunt ABN AMRO ook de Hockey Academie, 60 hockeyclubs in Nederland, waarvan 6 hoofdklasse clubs, en het G en LG hockey in Nederland.