Tweede European Women Payments Network meet-up op komst

05 september 2018 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Op 11 september vindt in Amsterdam een Nederlandse meet-up plaats van het European Women Payments Network (EWPN), een netwerk voor Europese vrouwen die actief zijn in de betaalindustrie. Conny Dorrestijn (Founding Partner Bankifi) en Arjan Bol (Countrymanager MasterCard NL) bespreken de stand van zaken en gaan in gesprek met de deelnemers.

Het European Women Payments Network (EWPN) is opgericht met het idee om alle vrouwen die actief zijn in de Europese betaalindustrie bij elkaar te brengen en met elkaar te laten netwerken. Met betaalindustrie wordt zo ongeveer alles bedoeld wat te maken heeft met betalen. Van het verwerken van betalingen en het aanbieden van betaalkaarten tot het ontwikkelen van nieuwe betalingsvormen. Via de community die ontstaat kunnen vrouwen uit de sector van elkaar leren, netwerken en prestaties delen. EWPN is het Europese smaldeel van het Global Women Payments Network (GWPN).

Vorig jaar vond de eerste EWPN-sessie plaats in Amsterdam. Vanwege het succes volgt dit jaar de tweede editie, op 15 en 16 oktober aanstaande. Twee dagen lang worden de huidige situatie, ontwikkelingen & trends en de toekomst van het betaalverkeer besproken. Een groot aantal hoofdzakelijk vrouwelijke professionals zal op het spreekgestoelte komen om kennis en ervaringen te delen.

Tweede European Women Payments Network meet-up op komst

Op 11 september vindt echter eerst nog een Nederlandse meet-up plaats, die vrij toegankelijk is. Tijdens deze meetup bespreken Conny Dorrestijn (Founding Partner Bankifi) en Arjan Bol (Countrymanager MasterCard NL) de meest recente ontwikkelingen in het werkveld. Voor alle deelnemers aan het event geldt dat er alle ruimte is voor interactie en discussie.