Crowdfundmarkt lanceert nieuwe website met vernieuwd ontwerp

24 mei 2017 Banken.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

De website van Crowdfundmarkt is compleet vernieuwd. Naast een nieuw ontwerp en een compleet nieuwe bouw is de website nu ook volledig geïntegreerd met portefeuillemanager Crowdfundpanel.

“Ruim 2 jaar geleden hebben we Crowdfundmarkt als Minimum Viable Product (MVP) binnen korte tijd online gezet”, vertelt Jeroen van der Beek, medeoprichter van Crowdfundmarkt. “Crowdfundmarkt helpt nu dagelijks honderden beleggers bij het vinden van alternatieve investeringsmogelijkheden. Om het groeiende aantal bezoekers te kunnen verwerken was een nieuwe website pure noodzaak”.

Onlangs lanceerde Crowdfundmarkt inderdaad zijn nieuwe website. De website, die ‘from scratch’ is opgebouwd, is voorzien van een compleet vernieuwd ontwerp en uiterlijk. Bovendien is de website overzichtelijker, sneller, veiliger en betrouwbaarder, aldus Van der Beek. Frank van der Linden, die Crowdfundmarkt samen met Van der Beek oprichtte, voegt toe: “Tijdens de design- en ontwikkelfase hebben wij constant gekeken hoe wij de beleving van een bezoeker kunnen verbeteren.”

Crowdfundmarkt

“Één van hun belangrijkste wensen”, vervolgt Van der Linden, “is de volledige integratie met onze portfoliomanager Crowdfundpanel.” Crowdfundmarkt lanceerde de crowdfundingportefeuille in het voorjaar van 2016. De gewenste integratie is nu gerealiseerd, aldus de medeoprichter: “Zoeken naar nieuwe beleggingskansen en het beheren van projecten in een bestaande investeringsportefeuille kan nu met één account.”

Buitenland

De nieuwe website is overigens niet alleen in Nederland beschikbaar. “Niet alleen Nederlands investeerders profiteren van de nieuwe ‘full responsive’ website. De unieke combinatie van Crowdfundmarkt en Crowdfundpanel is nu ook buiten Nederland beschikbaar”, vertellen de twee oprichters tot slot.