Nationale Nederlanden gaat kredieten verstrekken

04 februari 2014 Banken.nl 1 min. leestijd

Vanaf 2 februari kunnen consumenten ook voor een doorlopend krediet terecht bij Nationale-Nederlanden. Stapsgewijs wordt Nationale-Nederlanden een brede financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. De bankverzekeraar was sinds juni vorig jaar ook al actief op de spaarmarkt.

De verkoop van het doorlopend krediet van NN start eerst alleen online. In het najaar kan het doorlopend krediet ook door intermediairs aangeboden worden.

Brede financiële dienstverlener

Stapsgewijs wordt Nationale-Nederlanden een brede financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten. Nationale-Nederlanden was al actief met Hypotheken, Beleggen, Internetsparen en Depositosparen en verschillende bankspaarproducten. In de toekomst zal Nationale Nederlanden Bank ook een persoonlijke lening aanbieden.

Doorlopend Krediet bij Nationale Nederland

Nationale-Nederlanden Bank

Nationale-Nederlanden Bank is een onderdeel van Nationale-Nederlanden, met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten één van de grootste financiële dienstverleners van Nederland. ING berichte eerder dat NN Bank een sterke speler in de Nederlandse bankensector wordt, met een breed distributienetwerk.