Nationale-Nederlanden bouwt bancaire activiteiten uit

07 juni 2013 Banken.nl 1 min. leestijd

Nationale-Nederlanden breidt haar bancaire activiteiten verder uit met twee nieuwe spaarproducten, Internetsparen en Depositosparen. Stapsgewijs wordt Nationale-Nederlanden een brede financiële dienstverlener met verzekeringen en bancaire producten.

Nieuwe spaarproducten voor Nationale-Nederlanden
Nationale-Nederlanden was al actief met hypotheken en verschillende bankspaarproducten zoals banksparen. “Met de introductie van deze twee nieuwe spaarproducten bouwt Nationale-Nederlanden haar bancaire productaanbod stapsgewijs uit,” aldus Edwin Smaal, Directeur Marketing bij Nationale-Nederlanden Bank. “Wij willen klanten helpen hun doelen te realiseren. Niet alleen voor later, maar ook voor de wat kortere termijn. Deze nieuwe producten voorzien in die behoefte.”

Internetsparen en Depositosparen

Internetsparen van Nationale-Nederlanden is een nieuw online spaarproduct dat eenvoudig en direct online is af te sluiten. Internetsparen heeft een variabele rente en is dagelijks vrij opneembaar. De huidige variabele rente van Internetsparen is 1,95%. Depositosparen kent een looptijd van 1 t/m 10 jaar en heeft een vaste rente en een minimale inleg van €1.000,- per deposito. Het rentepercentage varieert van 1,9% voor een 1-jaarsdeposito tot 3,5% voor een 10-jaarsdeposito.

Nationale Nederlanden - Spaarproducten