IPhoneclub: ING heeft beste Nederlandse app 2013

13 januari 2014 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

De mobiel bankieren app van ING is door de redactie van de iPhoneclub uitgeroepen tot beste Nederlandse app. ING greep net naast de publieksprijs voor de App van het Jaar. Deze award ging naar WhatsApp Messenger. Andere genomineerde apps kwamen niet in de buurt van dit tweetal, aldus de jury.

ING Bankieren app

In 2013 maakte de app van ING een wonderbaarlijke comeback: de app kreeg veel nieuwe updates en werd een voorbeeld voor andere Nederlandse banken. De hoge waardering blijkt uit het feit dat ING Bankieren bijna de publieksprijs heeft gewonnen bij het onderdeel App van het Jaar. De app sleepte wel de prijs voor Beste Nederlandse app 2013 in de wacht.

In maart 2013 berichtte Banken.nl dat de app van ING met een score van 4,5 ster de best beoordeelde app is in de AppStore in vergelijking met de apps van andere Nederlandse banken. Het gebruikers-gemak, de snelheid en de grafische weergave van de app worden goed beoordeeld.  

IPhoneclub - ING heeft beste Nederlandse app

iCulture Awards 2013

Eind 2013 organiseerde de iPhoneclub de iCulture Awards, een verkiezing voor de beste apps verdeeld over meerdere categorieën. Naast de beste apps volgens de redactie heeft de iPhoneclub dit jaar ook een publieksverkiezing georganiseerd. Van 28 december 2013 tot 7 januari 2014 was het mogelijk om te stemmen op de apps. Duizenden mensen brachten hun stem uit op de genomineerde apps.