Topicus

Adres- en contactgegevens van Topicus. Neem contact op met Topicus via telefoon of email.
Topicus - Contact | Banken.nl

Topicus | Contact

Hoofdkantoor:
Singel 25
7411 HW Deventer
Nederland

Contactgegevens:
Telefoon: 0570 662 662
Fax: 0570 662 660
Email: 
info@topicus.nl

Topicus - Contact | Banken.nl
Bedrijfsprofiel van Topicus: een overzicht van Topicus nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Topicus | Banken.nl

Topicus

Wij werken aan een financiële sector waarin financiën overzichtelijk en begrijpelijk worden. Een sector die consumenten in staat stelt om zelf verantwoorde en voordelige financiële keuzes te maken. Samen met banken, financieel dienstverleners en adviseurs ontwikkelen we slimme systemen die financiële gegevens efficiënt verwerken en inzichtelijk maken.

Door die systemen te verbinden creëren we een eenduidig platform, waarmee je als consument al je financiële gegevens op één plek verzamelt en beheert. Daardoor kun je meer uit je geld halen, meer besteedbaar inkomen, nu en later. Zo vormen we samen een wereld die staat voor verbinding, transparantie en gemak. Een wereld waarin je grip hebt op je eigen financiële toekomst en kunt vertrouwen op de beste steun van professionals.

Topicus

Topicus is hét IT-bedrijf met invloed op de levens van (bijna) alle Nederlanders. Het maakt bij ons niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit, want we zijn bij Topicus samen met ruim 1100 collega’s verantwoordelijk voor dezelfde missie: wij willen dat jij - als gebruiker van diensten van onder andere finance, overheid, zorg en onderwijs – recht hebt op een volledig inzicht en overzicht in jouw situatie.

Topicanen zien dat je met IT écht het verschil kunt maken.

Bedrijfsinformatie van Topicus: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van Topicus op Banken.nl.
Topicus - Bedrijfsinformatie | Banken.nl

Topicus | Bedrijfsinformatie

Topicus Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Een overzicht van de social media accounts van Topicus op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Topicus - Social Media | Banken.nl

Topicus | Social Media

Topicus Nederland

Werken bij Topicus: Kom meer te weten over een carrière bij Topicus en ontdek hoe het is om voor Topicus te werken.
Topicus - Werken bij | Banken.nl

Topicus | Werken bij

Topicus werkt in de sectoren Finance, Zorg, Overheid, Onderwijs en Legal. Wij zijn hier constant bezig om op alle vlakken voor verregaande verbeteringen te zorgen. De regie aan de burger geven en zelfredzaamheid vergroten, dat is onze ambitie. Dit doen we met toptalenten die met behulp van de nieuwste technologie briljante ICT oplossingen bedenken en bouwen.

Cultuur

Het geheim van ons succes? Dat kun je het beste vragen aan iedereen die al bij ons werkt. Topicanen zijn een eigenwijs volkje en niet eenvoudig in een hokje te plaatsen. Hier geven we je graag een inkijkje in wat Topicus nou typisch Topicus maakt.

Kijk voor meer informatie op werkenbijtopicus.nl

 

Topicus - Werken bij | Banken.nl

Topicus |