SAI Global

SAI Global is wereldwijd marktleider op het gebied van geïntegreerde risicomanagement oplossingen. Al meer dan 25 jaar biedt SAI Global organisaties een breed scala aan governance, risicomanagement en compliance (GRC) oplossingen samen met ethics & compliance trainingen om op proactieve manier risico’s te beheren en integriteit en vertrouwen binnen organisaties te realiseren. 

GRC Software

Het SAI360 Platform biedt geïntegreerde risico- en compliance oplossingen om operationele en strategische risico's en complianceverplichtingen in kaart te brengen, te beheren en te beoordelen – waaronder de volgende oplossingen:

De oplossingen worden op grote schaal gebruikt in sterk gereguleerde industrieën, zoals de financiële sector, om essentiële informatie vast te leggen en workflows te automatiseren. De software biedt inzicht via dashboards om een holistisch beeld van de organisatiebrede risico's te verkrijgen en rapportages om te voldoen aan wettelijke vereisten. 

De wereldwijd erkende BWise technologie is onderdeel van het SAI360 platform. In April 2019 heeft een overname van BWise plaatsgevonden tussen Nasdaq, Inc. (Nasdaq: NDAQ) en SAI Global. 

Ethics & Compliance Training

SAI Global biedt ook online ethics & compliance trainingen aan om bedrijven te helpen een ethische governance cultuur op te bouwen. Belangrijke onderwerpen zijn onder meer: gedragscode, belangenconflicten, fraude, corruptie en data privacy. Training is beschikbaar in meerdere talen en kan worden aangepast aan de huisstijl van de organisatie. Onze training stelt medewerkers in staat de juiste beslissingen te nemen wanneer ze worden geconfronteerd met compliance risico's en ethische dilemma's.

SAI Global combineert transparantie, verantwoordelijkheid, risicovolle flexibiliteit en ethiek om uw toekomstige bedrijfsresultaten te verbeteren en de risicocultuur van uw organisatie te ondersteunen. Momenteel bedient SAI Global meer dan 30% van de Fortune 500 en is wereldwijd actief met 47 vestigingen in 28 landen. 

Bezoek https://www.saiglobal.com/risk voor meer informatie of neem contact met ons op hoe wij uw organisatie kunnen ondersteunen met effectief risicobeheer.

SAI Global | Nieuws