Randstad

Het beste halen uit mensen en organisaties

Al meer dan 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven carrières vorm. Wij staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren door de inzet van de beste mensen en (de meest innovatieve) maatwerkoplossingen. Wij werken vanuit een landelijk dekkend vestigingennetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in contact staan met onze opdrachtgevers. Net zoals wij dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn.

Randstad Banking & Insurance

Wij zijn het gespecialiseerde onderdeel binnen Randstad met volledige focus op banken en verzekeraars. Met meer dan 4000 medewerkers zijn wij één van de grootste werkgevers binnen de branche. Wij werken vanuit de overtuiging dat het employable maken en houden van medewerkers cruciaal is voor werkzekerheid binnen de branche. Voor onze opdrachtgevers leiden wij medewerkers pro-actief op. Hierdoor leveren wij een grote bijdrage aan de ontwikkeling van deze medewerkers. Onze dienstverlening is gericht op in,- door,- en uitstroom van medewerkers, planning, outplacement, strategisch hr-advies, opleiden en Teams@Work.

Teams@work

Randstad Teams@work levert complete flexibele teams van aantoonbaar klantgerichte en volledig opgeleide klantadviseurs, inclusief een ervaren teamleider. Randstad Teams@work stelt zelf het team samen en verzorgt de werving & selectie, training, coaching, roostering en aansturing van de adviseurs én neemt verantwoordelijkheid voor de resultaten. Randstad vergroot zo de flexibiliteit van het klantcontactcenter bij haar opdrachtgevers en verhoogt het rendement van het klantcontact.

Klantbeleving centraal

Wij dragen bij aan het succes van onze opdrachtgevers door het selecteren van de beste mensen. Dat begint bij de basis: het selecteren van medewerkers die de klantbeleving centraal kunnen zetten. Mensen met gevoel voor service, die weten wat een positieve aanbeveling betekent voor de bank of verzekeraar waarvoor zij werken. Wij zijn ervan overtuigd dat klant- en gastgerichtheid van binnenuit komt.

Randstad | Nieuws