Randstad

Adres- en contactgegevens van Randstad. Neem contact op met Randstad via telefoon of email.
Randstad - Contact | Banken.nl

Randstad | Contact

Adresgegevens:
Diemermere 25
1112 TC Diemen

Contactgegevens:
Telefoon: 020 569 5911

Randstad - Contact | Banken.nl
Bedrijfsprofiel van Randstad: een overzicht van Randstad nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Randstad | Banken.nl

Randstad

Het beste halen uit mensen en organisaties

Al meer dan 55 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven carrières vorm. Wij staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren door de inzet van de beste mensen en (de meest innovatieve) maatwerkoplossingen. Wij werken vanuit een landelijk dekkend vestigingennetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in contact staan met onze opdrachtgevers. Net zoals wij dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn.

Randstad Banking & Insurance

Wij zijn het gespecialiseerde onderdeel binnen Randstad met volledige focus op banken en verzekeraars. Met meer dan 4000 medewerkers zijn wij één van de grootste werkgevers binnen de branche. Wij werken vanuit de overtuiging dat het employable maken en houden van medewerkers cruciaal is voor werkzekerheid binnen de branche. Voor onze opdrachtgevers leiden wij medewerkers pro-actief op. Hierdoor leveren wij een grote bijdrage aan de ontwikkeling van deze medewerkers. Onze dienstverlening is gericht op in,- door,- en uitstroom van medewerkers, planning, outplacement, strategisch hr-advies, opleiden en Teams@Work.

Teams@work

Randstad Teams@work levert complete flexibele teams van aantoonbaar klantgerichte en volledig opgeleide klantadviseurs, inclusief een ervaren teamleider. Randstad Teams@work stelt zelf het team samen en verzorgt de werving & selectie, training, coaching, roostering en aansturing van de adviseurs én neemt verantwoordelijkheid voor de resultaten. Randstad vergroot zo de flexibiliteit van het klantcontactcenter bij haar opdrachtgevers en verhoogt het rendement van het klantcontact.

Klantbeleving centraal

Wij dragen bij aan het succes van onze opdrachtgevers door het selecteren van de beste mensen. Dat begint bij de basis: het selecteren van medewerkers die de klantbeleving centraal kunnen zetten. Mensen met gevoel voor service, die weten wat een positieve aanbeveling betekent voor de bank of verzekeraar waarvoor zij werken. Wij zijn ervan overtuigd dat klant- en gastgerichtheid van binnenuit komt.

Bedrijfsinformatie van Randstad: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers, omzet en overige bedrijfsgegevens van Randstad.
Randstad - Bedrijfsinformatie | Banken.nl

Randstad | Bedrijfsinformatie

Randstad Nederland

Opgericht
:
Oprichters
:
Type bedrijf
:
Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Aantal kantoren
:
Aantal medewerkers
:
CEO / Managing Partner
:
Een overzicht van de social media accounts van Randstad op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Randstad - Social Media | Banken.nl

Randstad | Social Media

Randstad Nederland

Werken bij Randstad: Kom meer te weten over een carrière bij Randstad en ontdek hoe het is om voor Randstad te werken.
Randstad - Werken bij | Banken.nl

Randstad | Werken bij

Perspectief voor de toekomst

Werken voor Randstad Banking & Insurance betekent werken aan je toekomst. Wij bieden medewerkers niet alleen een baan die op dat moment het beste past, wij bieden een carrière op maat voor de lange termijn. Dit doen wij dagelijks voor zowel mensen die net starten op de arbeidsmarkt, als ervaren specialisten die toe zijn aan een nieuwe stap in hun loopbaan. Onze medewerkers bepalen zelf hun pad. Wij helpen ze de juiste stappen te zetten.

Ons B&I Career Program

Wij denken mee over de loopbaan die echt bij mensen past. Huidige medewerkers binnen banken en verzekeraars vinden bij ons snel een ingang naar een nieuwe baan. Wij zijn van mening dat er voor iedere medewerker op ieder niveau een uitdaging is. Dit kan op projectbasis, in een traineeship of een tijdelijk functie zijn. Met ons B&I Career Program ondersteunen wij onze medewerkers bij hun persoonlijke ontwikkeling en groei. Opleiding, coaching en begeleiding op maat zijn hierbij belangrijke aspecten. Onze medewerkers kunnen op kosten van Randstad hun Wft-diploma’s behalen en nemen deel aan betaalde opleidingsprogramma’s.

Randstad - Werken bij | Banken.nl

Randstad |