Octas

Adres- en contactgegevens van Octas. Neem contact op met Octas via telefoon of email.
Octas - Contact | Banken.nl

Octas | Contact

Adresgegevens:
Hogehilweg 8
1101 CC Amsterdam

Contactgegevens:
Telefoon: 020 7581622
Internet: www.octas.nl

Octas - Contact | Banken.nl
Bedrijfsprofiel van Octas: een overzicht van Octas nieuws, interviews, vacatures en stages, events, rapporten en contactgegevens.
Octas | Banken.nl

Octas

DIT IS OCTAS

Tijdelijk specialisten nodig? Wij zijn gespecialiseerd in de financiële sector en detacheren deskundige professionals. Op het gebied van Service & Advies, Hypotheken, Zakelijk Financieren, Compliance & Risk én Trainees zetten wij onze professionals in. Dit zijn niet zomaar professionals, dit zijn professionals die ervan houden om uitgedaagd te worden, die met een frisse blik naar de werkzaamheden kijken, die specialist zijn in hun vakgebied en die ook nog eens helemaal bij de organisatie passen. Wij begrijpen de financiële sector. Wij hebben kennis van de actualiteiten en een breed netwerk. Bovenal leveren wij altijd kundige kandidaten. Wij zijn Octas.

KEN JE KANDIDAAT

Koesteren, versterken en verbinden zijn onze kernwaarden. Deze drie maken dat onze aanpak altijd persoonlijk is. Wij kennen onze professionals goed en weten precies hoe we de perfecte match kunnen maken tussen kandidaat en opdrachtgever. Bij Octas kijken we verder dan een mooi CV. Wij weten precies wie van onze professionals helemaal past bij de cultuur en kernwaarden van de opdrachtgever. Deze persoonlijke aanpak vormt een continu proces in de loopbaan van onze professionals, die wordt begeleid door een businessmanager.

ALLE DIENSTEN OP EEN RIJ

Al sinds 2004 zetten wij onze professionals in bij organisaties als ABN AMRO, ING Bank, Rabobank, RVO, Nationale Nederlanden en Handelsbanken. Met deze partners gaan we een duurzame samenwerking aan en door intensief contact te houden met elkaar vinden we altijd de juiste persoon voor de opdracht. Opdrachtgevers kunnen bij ons kiezen uit verschillende soorten dienstverlening, zo bieden wij:

  • Detachering: we vullen uw tijdelijke opdracht in op basis van een bepaalde detacheringsperiode met de zekerheid van een banking professional met een arbeidsovereenkomst bij Octas. Of met een specifiek geselecteerde zzp-er. Om te ondersteunen in piekmomenten bij drukte, krapte of puur voor een frisse wind.
  • Deta-vast: voor organisaties die flexibel willen blijven zonder daarbij continuïteit te verliezen. Of voor organisaties die meer zekerheid over verwachtingen en prestaties willen.
  • Werving & selectie: zowel van de doorgewinterde bankier, een startende junior en plug-and-play professional. Door onze uitgebreide selectie zijn onze opdrachtgevers altijd verzekerd van de beste kandidaat. 
  • Hiernaast organiseren we regelmatig voor onze opdrachtgevers en professionals evenementen. Zo verbinden wij onze connecties met elkaar voor nieuwe belevingen en om hun netwerk en kennis uit te breiden.

BUSINESS PARTNER WORDEN?

Heeft u een opdracht voor onze professionals? Bel ons op: 020 7581622. We gaan direct voor u aan de slag. Ready. Set. Octas.

Bedrijfsinformatie van Octas: diensten, hoofdkantoor, aantal medewerkers en overige bedrijfsgegevens van Octas op Banken.nl.
Octas - Bedrijfsinformatie | Banken.nl

Octas | Bedrijfsinformatie

Octas Nederland

Diensten
:
Hoofdkantoor
:
Website
:
Een overzicht van de social media accounts van Octas op LinkedIn, Twitter, Facebook, Google+, YouTube en Instagram.
Octas - Social Media | Banken.nl

Octas | Social Media

Octas Nederland

Werken bij Octas: Kom meer te weten over een carrière bij Octas en ontdek hoe het is om voor Octas te werken.
Octas - Werken bij | Banken.nl

Octas | Werken bij

Bij Octas werken toegewijde professionals. Mensen met een ambitie, een droom, een doel. In ons team werken starters en ervaren professionals, op het gebied van recruitment, accountmanagement, fieldmanagement en support. Zo maken we al sinds 2004 de perfecte balans tussen frisse wind en oude rotten in het vak.

Octas - Werken bij | Banken.nl

Octas |