B&P Professionals | Werken bij

Het team van B&P Professionals

B&P Professionals bestaat uit een team met bevlogen en betrokken mensen. Het zijn echte recruitment specialisten met uitgebreide en specifieke kennis en ervaring in de sectoren banking, insurance en public. Vanuit onze thuisbasis in Arnhem werken we voor opdrachtgevers en professionals uit het hele land. We investeren op verschillende manieren in onze medewerkers, waardoor er weinig verloop is en we al jaren een hecht team met elkaar vormen. En net als met onze medewerkers zetten we ook in op langdurige samenwerkingsrelaties tussen onze opdrachtgevers en recruiters. Een krachtige en persoonlijke samenwerking, waarbij we flexibel kunnen zijn in de samenwerkingsvorm en altijd een constructie vinden die bij de opdrachtgever past. Die werkwijze werpt z’n vruchten af, want sinds de start van B&P Professionals in 2015 hebben we een mooie, stabiele groei doorgemaakt. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een volwaardig detacheringsbureau, met zo'n 70 professionals werkend bij mooie opdrachtgevers door heel Nederland.

Bij ons ben je een echte collega

Als je door ons wordt bemiddeld, maak je deel uit van een hechte, loyale groep mensen bij wie je altijd terecht kunt. Wij zijn een organisatie met korte lijnen, waardoor je snel geholpen wordt. Onze aanpak is professioneel maar persoonlijk. Wij willen niet de grootste zijn, maar wel de beste. En niet te vergeten: wij vinden plezier heel erg belangrijk. Plezier in je werk, maar vooral plezier in je leven. En daar draagt plezier in je werk natuurlijk aan bij. Daarom houden wij de werk-privé-balans van onze medewerkers goed in de gaten. Wij vinden het belangrijk om intensief contact te onderhouden met al onze gedetacheerden, zowel de trainees als de ervaren professionals. We hebben regelmatig persoonlijke contactmomenten op de werklocatie om te bespreken hoe het met jou en op je werk gaat. Ook hebben we oog voor ieders persoonlijke ontwikkeling en investeren daarom in medewerkers via opleidingen, trainingen, kennissessies, coachingstrajecten en mentorschappen. En omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, organiseren we regelmatig gezellige borrels of uitjes met alle collega’s. Je ziet: bij B&P Professionals ben je geen ‘gewone’ gedetacheerde, maar een echte collega. 

Kwaliteit, professionaliteit en maatschappelijke betrokkenheid

Kwaliteit en professionaliteit staan bij B&P Professionals centraal. Waar mensen bemiddeld worden, is kwaliteit aan de achterkant minstens zo belangrijk als de output aan de voorkant. Wij zijn trots dat onze organisatie NEN 4400-1 gecertificeerd is. Daarnaast zijn wij aangesloten bij de NBBU. Dit is de brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Dit lidmaatschap geeft ons meer flexibiliteit en de ruimte om maatwerk in onze dienstverlening te bieden. Op die manier zijn wij een goede werkgever en tegelijkertijd een aantrekkelijke aanbieder van tijdelijk personeel. Bovendien proberen we ons steentje bij te dragen als het gaat om maatschappelijke betrokkenheid. We steunen meerdere goede doelen en in samenspraak met ons personeel kiezen we jaarlijks een wisselend goed doel waar we ons aan verbinden en concreet invulling geven aan onze maatschappelijke betrokkenheid. Ook dat is B&P Professionals.

B&P Professionals | Nieuws