B&P Professionals verwelkomt twee nieuwe partners

20 januari 2022 Banken.nl 3 min. leestijd
Meer nieuws over

B&P Professionals heeft het team uitgebreid met twee nieuwe partners. Marco van den Hoorn en Pim Weening gaan zich met hun specifieke expertise richten op zowel de korte als langetermijnvisie van de detacheerder: Eigenaren Donny de Vos, Niek Bleumink en Dennis Seesing zijn zeer content met het nieuws: “We streven er altijd naar om onze klanten nog beter te bedienen, het is dan ook een belangrijke stap in de continuïteit van het bedrijf."

De twee kersverse partners kunnen zich hier helemaal in vinden. Van den Hoorn stelt zich voor: “Ik heb – al zeg ik het zelf – best ruime ervaring in het ondernemerschap. Ik ben vier jaar mede-eigenaar geweest van een werving- en selectiebureau. De afgelopen 2,5 haar ben ik ZZP’er geweest in de arbeidsbemiddeling; verzekeringen vormden daarbij al die jaren de hoofdmoot voor mij. Trots ben ik dan ook zeker dat de directie mij heeft gevraagd om toe te treden als partner.”

“Ik vind het ook heel mooi dat B&P Professionals een snelgroeiende detacheerder is met grote ambities voor de komende jaren en daar wil ik mij graag aan verbinden. Daarentegen wil ik wel graag de nuance aanbrengen dat groei niet een doel op zich moet zijn. Het gaat er vooral om dat we met onze deskundigheid, kennis van de markt en de persoonlijke aanpak de kwaliteit hoog houden”, voegt hij toe.

Marco van den Hoorn en Pim Weening

Informeel en professioneel 

Weening is met name gepokt en gemazeld binnen het publieke domein. De senior recruiter van het Arnhemse bedrijf werkt sinds 2004 in de publieke sector en gaat binnen B&P de tak public verstevigen en uitbouwen. “Ik heb zowel uitvoerende als leidinggevende functies bekleed bij onder andere woningcorporaties, bij een detacheerder ben ik de initiator en verantwoordelijke geweest voor de start en ontwikkeling van een succesvol landelijk detacheringsconcept binnen de publieke sector gericht op young professionals.”

Verder richtte Weening ook een eigen bedrijf op, ‘De Leiderschapsfabriek’, waar hij als intermediair met ervaren interim managers organisaties ondersteunde bij de implementatie van resultaatgericht coachend leiderschap. Nu zet Weening zich voor de volle honderd procent in voor B&P.

“Ik geloof enorm in dit bedrijf, ik ben de directie dan ook erkentelijk dat zij mij gevraagd hebben om als partner te laten toetreden. We willen als bedrijf waarde toevoegen, dat ik daar mijn bijdrage aan mag leveren en er onderdeel van uitmaak, is iets heel moois. De organisatie staat en het werken bij B&P voelt als een warm bad en tegelijkertijd ook heel professioneel. Een mix waar ik me prettig bij voel.”

Bleumink legt uit dat B&P Professionals met het aantreden van “deze twee kundige mensen” klaar is voor de toekomst. “We bieden met deze stap continuïteit én we voegen waarde en kwaliteit toe. Ze hebben ook zoveel specifieke branchekennis, daarmee gaan we veel kwaliteitsslagen maken. En ja, we zijn trots dat we voor de vierde keer op de FD Gazellen Award hebben gewonnen. Dat tekent onze snelle groei als detacheerder.”

Een prachtige opgave

Volgens de B&P eigenaren De Vos, Bleumink en Seesing staat het onderdeel banking bij B&P als een huis. Verzekeringen en het publieke domein zijn de groeipijlers maar ook deze business units beginnen al goed vorm te krijgen. “Daar zijn respectievelijk Van den Hoorn en Weening verantwoordelijk voor.”

Van den Hoorn stelt tot slot dat hij bij B&P “verder wil bouwen aan de club” en zichzelf wil ontwikkelen tot een nog betere ondernemer. “Verder wil ik het bedrijf nog beter op de kaart zetten en een mooie reis maken samen met collega’s.”

“Naast het uitbreiden en het goed blijven bedienen van onze klantenportefeuille – regionaal en landelijk – is het binden en ontwikkelen van onze professionals als een prachtige opgave voor de komende jaren”, besluit Weening.