Overnamen en Fusies

NIBE SVV

Algemene informatie

Aanbieder: NIBE SVV

Type: Training

Kosten: €2.980,-

Duur: 150 uur

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: medewerkers bij banken en verzekeraars

PE Punten: Onbekend

Taal: Nederlands

Heeft u in uw werk te maken met fusies of overnamen in het kader van bijvoorbeeld de financiering, dan is deze praktijkgerichte opleiding de ideale keuze voor u! In deze opleiding worden fusies en overnamen vanuit verschillende invalshoeken bekeken. Verschillende aspecten van fusie- en overnameprocessen passeren de revue. De theorie wordt in deze opleiding vanuit de praktijk benaderd. Met deze opleiding van NIBE-SVV bent u als financieel dienstverlener een uitstekende gesprekspartner voor andere partijen die betrokken zijn bij de fusie of overname!

Doelgroep

Deze opleiding is ontwikkeld voor medewerkers bij banken en verzekeraars die bij hun organisatie te maken hebben met fusies en overnamen.

Doel en opzet

Het doel van deze opleiding is dat u in grote lijnen leert hoe een overname of fusie in zijn werk gaat. Ook leert u alles over het vooronderzoek, de onderhandelingsfase en de financiering. Juridische, fiscale en financiële aspecten van overnamen en fusies komen aan bod. Deze opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren topdocenten die zelf actief zijn in de praktijk. De lessen zijn praktijkgericht en zeer toegankelijk en bereiden u uitstekend voor op de afsluitende praktijkopdracht. Via een moderne online leeromgeving kunt u vragen stellen over opdrachten en oefeningen aan uw docent of medestudenten.

Vooropleiding

Enige bankervaring en kennis van de kernactiviteiten van het bankbedrijf is gewenst. Een HBO-werk- en -denkniveau wordt verondersteld.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 150 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV is immers al jaren de opleider voor de financiële dienstverlening in Nederland. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Algemene informatie

Aanbieder: NIBE SVV

Type: Training

Kosten: €2.980,-

Duur: 150 uur

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: medewerkers bij banken en verzekeraars

PE Punten: Onbekend

Taal: Nederlands

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen van NIBE SVV

Opleiding Aanbieder Duur
Training Kasstroomanalyse NIBE SVV NIBE SVV 20uur
Zakelijke Kredietverlening NIBE SVV NIBE SVV 33 uur per maand
Balanslezen NIBE SVV NIBE SVV 10 uur per maand
Leasing NIBE SVV NIBE SVV 80 uur per maand
Training Balansanalyse NIBE SVV NIBE SVV 20 uur
Overnamen en Fusies NIBE SVV NIBE SVV 150 uur
Inleiding Zakelijke Kredietverlening NIBE SVV NIBE SVV 4uur per maand
Bankieren en Fiscaliteit NIBE SVV NIBE SVV 6 uur per maand

Meer opleidingen

Opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.