Training Kasstroomanalyse

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€1.504,-
Duur
20uur
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
zakelijke kredietverlening, (beginnende) kredietbeoordelaars en financieringsspecialisten
PE Punten
Onbekend
Taal
Nederlands

In deze interactieve training van NIBE-SVV leert u op toegankelijke wijze een kasstroomoverzicht opstellen en interpreteren. Na afloop van deze training kunt u zelfstandig een kasstroomoverzicht van een MKB-onderneming opstellen waarvan een kredietaanvraag of -revisie moet worden beoordeeld. Ook bent u in staat om een kasstroomoverzicht te interpreteren vanuit het gezichtspunt van de kredietverstrekker en een oordeel te vormen over de rendementsverwachtingen van investeringen van een MKB-onderneming. Uw verworven inzichten in de theorie koppelt u via afwisselende werkvormen en actuele casuïstiek direct aan de praktijk. U kunt gelijk met uw nieuwe kennis en vaardigheden aan de slag.

Doelgroep

De training is ontwikkeld voor medewerkers zakelijke kredietverlening, (beginnende) kredietbeoordelaars en financieringsspecialisten.

Doel en opzet

Tijdens deze interactieve training ontwikkelt u kennis en inzichten waarmee u kasstroomoverzichten op de juiste wijze kunt opstellen en interpreteren. Alle begrippen worden hierbij in de juiste context behandeld en geplaatst waardoor u ze ook daadwerkelijk leert toepassen. Niet alleen krijgt u op de praktijk georiënteerde vakkennis aangereikt, u ontwikkelt ook alle nodige vaardigheden om aan de hand van kasstromen de rendementsverwachtingen van investeringen te beoordelen. Deze training wordt verzorgd door zeer ervaren topdocenten die zelf actief zijn in de praktijk.

Vooropleiding

U heeft HBO-werk- en -denkniveau en bent bekend met de begrippen uit de jaarrekening van een onderneming.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 20 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV is immers al jaren de opleider voor de financiële dienstverlening in Nederland. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft.

Algemene informatie

Aanbieder: NIBE SVV

Type: Training

Kosten: €1.504,-

Duur: 20uur

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: zakelijke kredietverlening, (beginnende) kredietbeoordelaars en financieringsspecialisten

PE Punten: Onbekend

Taal: Nederlands

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.