Fiscale Aspecten van Bedrijfsovernamen in het MKB

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€1.599,-
Duur
20uur
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
accountmanagers zakelijke relaties, financieringsspecialisten, bedrijvenadviseurs, accountmanagers MKB, financieel planners, MKB-accountants en accountants in business.
PE Punten
Onbekend
Taal
Nederlands

In deze interactieve training worden alle facetten van een bedrijfsovername behandeld. U leert overnamen beoordelen en de waarde van een bedrijf berekenen. Ook verdiept u zich in de fiscale faciliteiten voor kopers van een onderneming en de fiscale gevolgen van verkoop van ondernemingen of bv’s. Wilt u op zeer toegankelijke en heldere wijze meer inzicht krijgen in de belangrijkste fiscaal- en civielrechtelijke zaken over het kopen en verkopen van bedrijven? Dan is deze training van NIBE-SVV een uitstekende keuze.

Doelgroep

De training is ontwikkeld voor accountmanagers zakelijke relaties, financieringsspecialisten, bedrijvenadviseurs, accountmanagers MKB, financieel planners, MKB-accountants en accountants in business.

Doel en opzet

Doel van de training is dat u kennis en inzichten ontwikkelt in de belangrijkste fiscaal- en civielrechtelijke zaken bij het kopen en verkopen van bedrijven. U leert aan de hand van praktijkvoorbeelden de fiscale aspecten kennen die bij het overnemen van bedrijven van belang zijn. Alle begrippen worden hierbij in de juiste context behandeld en geplaatst waardoor u ze ook daadwerkelijk leert toepassen. Niet alleen krijgt u op de praktijk georiënteerde vakkennis aangereikt, u ontwikkelt ook alle nodige vaardigheden. De training wordt verzorgd door ervaren docenten die als belastingadviseur en financieel deskundige werkzaam zijn in het MKB.

Vooropleiding

U heeft kennis van en inzicht in de fiscale positie van een ondernemer en een onderneming, de hoofdlijnen van de belastingen waarmee de bv en de DGA te maken hebben en de hoofdlijnen van de belastingen waarmee eenmanszaken of firma’s te maken hebben.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 20 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV is immers al jaren de opleider voor de financiële dienstverlening in Nederland. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft.

Algemene informatie

Aanbieder: NIBE SVV

Type: Training

Kosten: €1.599,-

Duur: 20uur

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: accountmanagers zakelijke relaties, financieringsspecialisten, bedrijvenadviseurs, accountmanagers MKB, financieel planners, MKB-accountants en accountants in business.

PE Punten: Onbekend

Taal: Nederlands

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.