Bijzonder Beheer Particulier

NIBE SVV

Algemene informatie

Aanbieder: NIBE SVV

Type: Training

Kosten: €450,-

Duur: 60 uur per maand

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: hypotheekadviseurs en private bankers

PE Punten: Onbekend

Taal: Nederlands

Bij het aangaan van een bankrelatie met krediet wordt eerst goed onderzoek verricht door de bank. Pas als ‘de lichten op groen staan’ wordt er een hypotheek verstrekt. Helaas kan het gebeuren dat een klant zijn verplichtingen jegens de bank niet meer kan nakomen. Dan is de vraag welke middelen de hypotheeknemer ten dienste staan om de schuld te verhalen. Als u optimaal voorbereid wilt zijn als uw klanten Particulier Woningbezit in de financiële problemen dreigen te raken, dan is deze opleiding Bijzonder Beheer Particulier van NIBE-SVV een uitstekende keuze.

Doelgroep

Deze opleiding is bestemd voor hypotheekadviseurs en private bankers die zich willen verdiepen in bijzonder beheer bij particulier woningbezit en voor medewerkers Krediet- en Bijzonder Beheer en Kredietrisicomanagement.

Doel en opzet

In deze opleiding wordt uitgebreid ingegaan op preventie, harde en zachte signalen, maar ook op damagecontrol op het moment dat het echt fout gaat. Analyse van cijfers, gedrag van de particuliere hypotheekgever, juridische piketpaaltjes, maar ook juridische vangnetten komen uitvoerig aan de orde. U vergaart uw kennis via e-learning.

Vooropleiding

Uitgangspunt is een HBO-werk- en -denkniveau. De opleiding bouwt voort op algemene kennis van en werkervaring in de financiële dienstverlening.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de lessen, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 60 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Algemene informatie

Aanbieder: NIBE SVV

Type: Training

Kosten: €450,-

Duur: 60 uur per maand

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: hypotheekadviseurs en private bankers

PE Punten: Onbekend

Taal: Nederlands

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen

Opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.