Balanslezen

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€1.595,-
Duur
10 uur per maand
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
commercieel ondersteuners en (aankomend) accountmanagers zakelijke kredietverlening, medewerkers effecten, accountmanagers particulieren die hypotheekaanvragen voor zelfstandige ondernemers behandelen, buitendienstmedewerkers schade (zakelijk) bij interm
PE Punten
Onbekend
Taal
Nederlands

Wilt u zich verdiepen in de onderdelen van de balans, de resultatenrekening en het kasstroomoverzicht van kleine en middelgrote ondernemingen? Dan is deze praktijkgerichte opleiding van NIBE-SVV een uitstekende keuze. U leert de financiële verslaglegging van een onderneming lezen en begrijpen, de overige informatie uit een jaarrapport juist interpreteren en de waarderingsgrondslagen doorzien en toepassen op de jaarrekening. Aan bod komen ook het berekenen en begrijpen van de verschillende ratio’s en het beoordelen van de financiële situatie van een onderneming.

Doelgroep

De opleiding is ontwikkeld voor commercieel ondersteuners en (aankomend) accountmanagers zakelijke kredietverlening, medewerkers effecten, accountmanagers particulieren die hypotheekaanvragen voor zelfstandige ondernemers behandelen, buitendienstmedewerkers schade (zakelijk) bij intermediairs en acceptanten en schadebehandelaars bij verzekeraars.

Doel en opzet

Doel van deze opleiding is dat u kennis en inzicht ontwikkelt in de balans, de resultatenrekening en het kasstroomoverzicht van kleine en middelgrote ondernemingen. Tijdens de bijeenkomsten wordt de theorie voortdurend in verband gebracht met de dagelijkse praktijk. Deze opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren topdocenten die zelf actief zijn in de praktijk. Zij zijn inhoudelijk deskundig en didactisch zeer sterk onderlegd. Deze docenten maken de bijeenkomsten inspirerend, afwisselend en uitdagend.

Vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding vereist. U heeft minimaal MBO-werk- en -denkniveau. U weet hoe een zakelijke kredietaanvraag tot stand komt en hoe de administratie van een zakelijk krediet werkt.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 20 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit ?de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV is immers al jaren de opleider voor de financiële dienstverlening in Nederland. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Algemene informatie

Aanbieder: NIBE SVV

Type: Training

Kosten: €1.595,-

Duur: 10 uur per maand

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: commercieel ondersteuners en (aankomend) accountmanagers zakelijke kredietverlening, medewerkers effecten, accountmanagers particulieren die hypotheekaanvragen voor zelfstandige ondernemers behandelen, buitendienstmedewerkers schade (zakelijk) bij interm

PE Punten: Onbekend

Taal: Nederlands

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.