Leasing

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€550,-
Duur
80 uur per maand
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
leasemaatschappijen, accountmanagers zaken, commerciële ondersteuners en kredietanalisten van banken, medewerkers van de afdelingen verkoop, marketing, assetmanagement en riskmanagement van vendoren die leaseproducten aanbieden, accountants, juridisch sp
PE Punten
Onbekend
Taal
Nederlands

In deze opleiding leert u de principes van operationele en financiële leasing en hoe u deze in de praktijk toepast. De opleiding is ontwikkeld voor mensen die in hun werk te maken hebben met leasing. Door middel van een uniek online zelfstudiepakket leert u op praktijkgerichte en interactieve wijze alles wat u moet weten over leasing. Deze opleiding is ontwikkeld in samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Leasemaatschappijen (NVL).

Doelgroep

Deze opleiding is ontwikkeld voor medewerkers van leasemaatschappijen, accountmanagers zaken, commerciële ondersteuners en kredietanalisten van banken, medewerkers van de afdelingen verkoop, marketing, assetmanagement en riskmanagement van vendoren die leaseproducten aanbieden, accountants, juridisch specialisten, advocaten en deurwaarders die te maken hebben of krijgen met leasing.

Doel en opzet

Het doel van deze opleiding is dat u leert bepalen wat de wensen en behoeften van de klant zijn. U leert hierop in te spelen door te bemiddelen in en te adviseren over leasing. Verder komt het beheren en muteren ?van leaseproducten aan bod. Deze opleiding wordt aangeboden via e-learning. In onze online leeromgeving kunt u oefenen met veelvoorkomende praktijksituaties en ondersteunende vakmaterie aan de hand van cases en leerteksten die u kunt bestuderen en eventueel kunt printen. In de cases worden veelvoorkomende praktijksituaties behandeld, zoals het beoordelen van de financiële situatie van de klant, het inschrijven en toelichten van verschillende leaseproducten en het wijzen van de klant op juridische, fiscale en boekhoudkundige gevolgen van verschillende leaseproducten. U kunt uw kennis toetsen met quizzen, de begrippenlijst en het oefenexamen. Met deze praktijkgerichte, zeer toegankelijke aanpak wordt u uitstekend voorbereid op de toets.

Vooropleiding

Het niveau van de opleiding ligt op HBO-niveau. U heeft geen specifieke vooropleiding nodig, maar enige kennis op het gebied van zakelijke kredietverlening en zekerheden en ondernemingsvormen is gewenst.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 80 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

De theorie wordt in deze opleiding behandeld door middel van een overzichtelijk tekstboek. U test uw kennis en begrip van deze theorie met oefenmateriaal dat u ter beschikking krijgt in uw online leeromgeving.

Aanvullende opmerking(en)

Wanneer u zich voor deze opleiding inschrijft, kunt u in stap 2 van het online inschrijfproces kiezen of u het bijbehorende papieren boek tegen meerprijs wilt bijbestellen.

Algemene informatie

Aanbieder: NIBE SVV

Type: Training

Kosten: €550,-

Duur: 80 uur per maand

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: leasemaatschappijen, accountmanagers zaken, commerciële ondersteuners en kredietanalisten van banken, medewerkers van de afdelingen verkoop, marketing, assetmanagement en riskmanagement van vendoren die leaseproducten aanbieden, accountants, juridisch sp

PE Punten: Onbekend

Taal: Nederlands

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.