Inleiding Zakelijke Kredietverlening

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€515,-
Duur
4uur per maand
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
(beginnende) medewerkers zakelijke kredietverlening, medewerkers die elementaire kennis van zakelijke kredietverlening nodig hebben, (aankomend) commercieel ondersteuners zakelijke kredietverlening en accountmanagers particuliere kredietverlening.
PE Punten
Onbekend
Taal
Nederlands

Tijdens deze praktijkgerichte opleiding leert u hoe een zakelijke kredietaanvraag tot stand komt en hoe de administratie van een zakelijk krediet werkt. U kijkt daarbij naar de meest effectieve manier van werken. In de opleiding komen de belangrijkste begrippen van de zakelijke kredietverlening aan de orde en leert u kredietvoorstellen uit te werken. Na het volgen van deze zeer effectieve opleiding heeft u de kennis en vaardigheden om het dagelijkse beheer van kleine kredietrelaties te voeren.

Doelgroep

De opleiding is ontwikkeld voor (beginnende) medewerkers zakelijke kredietverlening, medewerkers die elementaire kennis van zakelijke kredietverlening nodig hebben, (aankomend) commercieel ondersteuners zakelijke kredietverlening en accountmanagers particuliere kredietverlening.

Doel en opzet

Doel van deze opleiding is dat u kennis en vaardigheden ontwikkelt waarmee u het dagelijkse beheer van kleine kredietrelaties kunt voeren. De combinatie van inspirerende bijeenkomsten en een zeer moderne online leeromgeving maakt deze opleiding bijzonder effectief. U krijgt kennis aangereikt door middel van ondersteunende literatuur, praktische oefeningen en een heldere uitleg van docenten met ruime ervaring in het vakgebied. In iedere opleiding is de docent van cruciaal belang. Daarom stelt NIBE-SVV hoge eisen aan de docenten. De programma’s worden uitsluitend verzorgd door docenten die zelf in de praktijk actief zijn.

Vooropleiding

U heeft minimaal MBO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 50 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

De theorie wordt in deze opleiding behandeld door middel van een overzichtelijk tekstboek. U test uw kennis en begrip van deze theorie met oefenmateriaal dat u ter beschikking krijgt in uw online leeromgeving.

Aanvullende opmerking(en)

Wanneer u zich voor deze opleiding inschrijft, kunt u in stap 2 van het online inschrijfproces kiezen of u het bijbehorende papieren boek tegen meerprijs wilt bijbestellen.

Algemene informatie

Aanbieder: NIBE SVV

Type: Training

Kosten: €515,-

Duur: 4uur per maand

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: (beginnende) medewerkers zakelijke kredietverlening, medewerkers die elementaire kennis van zakelijke kredietverlening nodig hebben, (aankomend) commercieel ondersteuners zakelijke kredietverlening en accountmanagers particuliere kredietverlening.

PE Punten: Onbekend

Taal: Nederlands

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.