Training Financiële Analyse van MKB-ondernemingen

NIBE SVV

Algemene informatie

Aanbieder: NIBE SVV

Type: Training

Kosten: €1.604,-

Duur: 50

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: accountmanagers zakelijke kredietverlening, beleggingsanalisten, kredietanalisten en -beoordelaars en financieringsspecialisten.

PE Punten: Onbekend

Taal: Nederlands

Een financiële analyse van de jaarrekening is voor een goed bedrijfsbeheer van een going-concern noodzakelijk. Zeker ook als de onderneming uitbreidingsplannen heeft, is een grondige analyse van de jaarrekening essentieel. Van even grote betekenis is dat hiermee de mogelijkheid wordt gecreëerd om onderbouwde en toekomstgerichte uitspraken te doen over te verwachten ontwikkelingen bij de onderneming. Na het volgen van deze zeer effectieve cursus van NIBE-SVV heeft u de kennis en vaardigheden om een financiële analyse van een MKB-onderneming op de juiste wijze te kunnen interpreteren.

Doelgroep

Deze training is in het bijzonder ontwikkeld voor accountmanagers zakelijke kredietverlening, beleggingsanalisten, kredietanalisten en -beoordelaars en financieringsspecialisten.

Doel en opzet

Na deze training bent u vertrouwd met de belangrijke beslisinformatie met betrekking tot financiële analyse van een MKB-onderneming en kunt u de betekenis daarvan op een juiste wijze interpreteren. Gedurende deze training wordt u door professionals uit het beroepenveld aan de hand van casuïstiek op een praktijkgerichte wijze voorbereid om op een effectieve wijze een eerste analyse te kunnen uitvoeren. De combinatie van inspirerende bijeenkomsten en een zeer moderne online leeromgeving maakt deze training bijzonder effectief. U krijgt kennis aangereikt door middel van ondersteunende literatuur, praktische oefeningen en een heldere uitleg van docenten met ruime ervaring in het vakgebied. In iedere training is de trainer van cruciaal belang. Daarom stelt NIBE-SVV hoge eisen aan de trainers.

Vooropleiding

Een specifieke vooropleiding is niet nodig. Wel wordt een HBO-werk- en -denkniveau verondersteld, evenals enige jaren werkervaring en kennis van de analyse van jaarrekeningen, zoals de kennis uit onze trainingen Balansanalyse en Kasstroomanalyse.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 50 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV is immers al jaren de opleider voor de financiële dienstverlening in Nederland. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft.

Algemene informatie

Aanbieder: NIBE SVV

Type: Training

Kosten: €1.604,-

Duur: 50

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: accountmanagers zakelijke kredietverlening, beleggingsanalisten, kredietanalisten en -beoordelaars en financieringsspecialisten.

PE Punten: Onbekend

Taal: Nederlands

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen

Opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.