Belastingpraktijk voor de Particulier en de Belegger

Aanbieder
Type
Training
Kosten
€380,-
Duur
75 uur per maand
Aantal deelnemers
Onbekend
Doelgroep
bedrijfsadviseurs, accountmanagers particuliere cliënten, financieel planners, commercieel ondersteuners in het midden- en kleinbedrijf, beleggingsspecialisten en adviseurs verzekeringen
PE Punten
Onbekend
Taal
Nederlands

Wilt u wegwijs worden in de hoofdlijnen van de loon- en inkomstenbelastingen waarmee de particuliere cliënt en de belegger te maken hebben? Dan is deze actuele opleiding een uitstekende keuze. U leert namelijk meer over de wijze waarop belasting wordt geheven, de werking van de inkomsten- en loonbelasting, de fiscale positie van de particuliere cliënt en de fiscale aspecten van beleggingsproducten.

Doelgroep

De opleiding is ontwikkeld voor bedrijfsadviseurs, accountmanagers particuliere cliënten, financieel planners, commercieel ondersteuners in het midden- en kleinbedrijf, beleggingsspecialisten en adviseurs verzekeringen.

Doel en opzet

Met deze opleiding ontwikkelt u kennis en inzichten in de belastingen waarmee particuliere cliënten en beleggers te maken hebben. U vergaart uw kennis via e-learning. U begint met een algemeen stuk dat de basis vormt van de opleiding. Daarna gaat de theorie dieper in op de Wet inkomstenbelasting 2001, waar het vooral gaat om de particuliere cliënt en de belegger. Tot slot komt een aantal overige belastingen aan de orde waarmee de particuliere cliënt en belegger te maken kan krijgen. Alle begrippen worden hierbij in de juiste context behandeld en geplaatst waardoor u ze ook daadwerkelijk leert toepassen.

Vooropleiding

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig, maar minimaal MBO-?werk- en -denkniveau is gewenst.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de lessen, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 50 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV is immers al jaren de opleider voor de financiële dienstverlening in Nederland. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving.

Algemene informatie

Aanbieder: NIBE SVV

Type: Training

Kosten: €380,-

Duur: 75 uur per maand

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: bedrijfsadviseurs, accountmanagers particuliere cliënten, financieel planners, commercieel ondersteuners in het midden- en kleinbedrijf, beleggingsspecialisten en adviseurs verzekeringen

PE Punten: Onbekend

Taal: Nederlands

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.