Training Balansanalyse

NIBE SVV

Algemene informatie

Aanbieder: NIBE SVV

Type: Training

Kosten: €1.504,-

Duur: 20 uur

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Medewerkers en accountmanagers zakelijke kredietverlening

Taal: Nederlands

Wilt u zich verdiepen in de analyse van jaarrekeningen van kleine en middelgrote ondernemingen? Dan is deze training voor u een uitstekende keuze. U leert de balans en resultatenrekening analyseren, de jaarrekening interpreteren, de beperkingen van financiële ratio’s hanteren en winstmanipulatie herkennen. Ook krijgt u inzicht in de verbanden tussen balansposten onderling en tussen balansposten en posten van de resultatenrekening. Na afloop van deze boeiende training kunt u een deskundig oordeel geven bij de besluitvorming over bijvoorbeeld kredietverlening of -revisie. Kortom, u krijgt alle handvatten aangereikt voor een succesvolle analyse van jaarrekeningen van kleine en middelgrote ondernemingen.

Doelgroep

De training is ontwikkeld voor medewerkers en accountmanagers zakelijke kredietverlening, (beginnende) kredietbeoordelaars en (beginnende) financieringsspecialisten en medewerkers effecten.

Doel en opzet

Doel van deze interactieve training is dat u leert de jaarrekeningen van kleine en middelgrote ondernemingen te analyseren. De nadruk ligt in de bijeenkomsten op de interpretatie van de cijfers. Alle begrippen worden hierbij in de juiste context behandeld en geplaatst waardoor u ze ook daadwerkelijk leert toepassen. Niet alleen krijgt u op de praktijk georiënteerde vakkennis aangereikt, u ontwikkelt ook alle nodige vaardigheden. Deze training wordt verzorgd door zeer ervaren topdocenten die zelf actief zijn in de praktijk.

Vooropleiding

De training Balansanalyse wordt verzorgd op HBO-niveau. U heeft geen specifieke vooropleiding nodig, maar een HBO-werk- en -denkniveau is gewenst. Ook gaan we ervan uit dat u bekend bent met de begrippen uit de jaarrekening van ondernemingen.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 20 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV is immers al jaren de opleider voor de financiële dienstverlening in Nederland. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de training nodig heeft.

Algemene informatie

Aanbieder: NIBE SVV

Type: Training

Kosten: €1.504,-

Duur: 20 uur

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Medewerkers en accountmanagers zakelijke kredietverlening

Taal: Nederlands

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen

Opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.