Zakelijke Kredietverlening

NIBE SVV

Algemene informatie

Aanbieder: NIBE SVV

Type: Training

Duur: 33 uur per maand

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Accountmanagers, kredietbeoordelaars en financieringsspecialisten

Taal: Nederlands

Het verlenen van kredieten aan ondernemers vraagt gevorderde kennis van zakelijke kredietverlening. Hierbij draait het om een integraal begrip van het onderwerp zakelijke kredietverlening. Zo dient u een goede analyse te kunnen maken van het ondernemingsplan en dit te vertalen naar een realistisch krediet. Vervolgens analyseert u de kredietaanvraag en beoordeelt u of deze doorgang kan vinden. Lijkt het u interessant om zich te verdiepen in de zakelijke kredietverlening? Volg dan deze boeiende opleiding. Niet alleen bent u na deze opleiding in staat kredietaanvragen te beoordelen en goed te keuren, maar kunt u dit ook vertalen naar een jaarrapport. Daarnaast heeft u na deze opleiding ook weet van de belangrijkste juridische aspecten bij kredietverlening. Kortom: dit is dé opleiding als u succesvol aan de slag wilt gaan in de zakelijke kredietverlening.

Doelgroep

Deze interessante opleiding is bestemd voor accountmanagers in het zakelijke segment, (beginnende) kredietbeoordelaars en financieringsspecialisten.

Doel en opzet

Deze opleiding biedt de professional die zakelijke kredieten behandelt een aantal handvatten waarmee de problematiek op integrale wijze kan worden behandeld. Deze opleiding bestaat uit meerdere onderdelen, zoals bijvoorbeeld het eerste contact en het ondernemingsplan, jaarrapportage, kredietaanvraag en kredietbeheer. Alle begrippen worden hierbij in de juiste context behandeld en geplaatst, waardoor u ze ook daadwerkelijk leert toepassen. Niet alleen krijgt u op de praktijk georiënteerde vakkennis aangereikt, u ontwikkelt ook alle nodige vaardigheden. De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten die allen zelf werkzaam zijn in de praktijk.

Vooropleiding

Verondersteld wordt dat u elementaire kennis heeft van de zakelijke dienstverlening, kredietbehoefte, balanslezen, zekerheid en dekking en kredietbeheer.

Voorbereiding en studiebelasting

Het volgen van de bijeenkomsten, het doornemen van de leerstof en het maken van de diverse opdrachten betekenen een studiebelasting van ongeveer 100 uur.

Studiemateriaal

NIBE-SVV is al jaren dé financiële opleider voor het bank-, verzekerings- en effectenbedrijf en de standaard in de markt. Hiermee bent u verzekerd van veruit de hoogste kwaliteit. NIBE-SVV maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving. Deze online leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

De theorie wordt in deze opleiding behandeld door middel van een overzichtelijk tekstboek. U test uw kennis en begrip van deze theorie met oefenmateriaal dat u ter beschikking krijgt in uw online leeromgeving.

Opleidingsvarianten

U kunt deze opleiding volgen in 2 zeer aantrekkelijke varianten. Het digitale examen is onderdeel van de opleiding. De examenkosten staan separaat vermeld in het kostenoverzicht. U bent vrij in het kiezen van een eigen examendatum. U kunt kiezen uit de volgende varianten:

  • E-learning. U volgt daarbij geen klassikale bijeenkomsten.
  • Klassikaal. Bij deze variant volgt u klassikale bijeenkomsten, ondersteund door een online leeromgeving. De bijeenkomsten worden in een dagvariant aangeboden. De dagopleiding omvat 3 bijeenkomsten van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondopleiding omvat 6 bijeenkomsten van 19.00 uur tot 22.00 uur.

Algemene informatie

Aanbieder: NIBE SVV

Type: Training

Duur: 33 uur per maand

Aantal deelnemers: Onbekend

Doelgroep: Accountmanagers, kredietbeoordelaars en financieringsspecialisten

Taal: Nederlands

Meer opleidingen in Juridisch / Fiscaal

Meer opleidingen in Juridisch / Fiscaal

Opleiding Aanbieder Duur
Zakelijke Kredietverlening NIBE SVV NIBE SVV 33 uur per maand

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen van NIBE SVV

Meer opleidingen

Opleidingen

Wij gebruiken je gegevens alleen om deze aanvraag te verwerken.
Lees onze gebruikersvoorwaarden voor meer informatie.