Octas lanceert jaarlijks bankensector onderzoek

08 november 2016 Banken.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Octas - detacheringsspecialist in de bancaire sector - heeft een grootschalig onderzoek gelanceerd naar de ontwikkelingen in de bankensector. Financiële professionals kunnen nog deelnemen tot 16 november.

Volgens Octas is de bancaire wereld continue in beweging en ontwikkeling. Om meer inzicht te krijgen in deze ontwikkelingen en in hoe bankiers zelf tegen de ontwikkelingen aankijken, heeft de detacheerder een grootschalig onderzoek gelanceerd. In het onderzoek, dat wordt uitgevoerd in samenwerking met The Choice Marktonderzoek & Advies, worden financiële professionals gevraagd naar hun visie over leiderschap en actuele ontwikkelingen binnen de bankensector, door middel van een vragenlijst.

Octas - Onderzoek bankensector

Vragen die in het onderzoek aan bod komen zijn onder meer: Hoe beoordeel jij je leidinggevende? Ben jij nog werkzaam in de bankensector over 10 jaar? Welke ontwikkelingen zie je in de bankensector? Wat zijn de gevolgen van de Brexit?

Volgens Octas duurt het invullen van de vragenlijst maximaal 10 minuten. Antwoorden worden anoniem verwerkt. Deelnemen kan vóór woensdag 16 november via deze link. De deelnemers ontvangen als dank een samenvatting van de uitkomsten en maken bovendien kans op een van de drie managementboek-pakketten (t.w.v. €100).