Octas hoofdsponsor van Finance Run 2021

08 juli 2021 Banken.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Op 3 september vindt de achtste editie plaats van de Finance Run, het sportieve netwerkevenement voor werknemers uit de financiële sector. De deelnemers lopen één of meerdere keren rond de Amsterdamse Bosbaan, waarna er aansluitend een netwerkborrel plaatsvindt. De opbrengst van het evenement gaat naar Kikid en Emma at Work.

Hoewel Octas alweer voor de achtste keer meeloopt, is de financieel detacheerder voor het eerst hoofdsponsor van het evenement. “En daar zijn we super trots op! Naast het feit dat we hiermee twee mooie doelen steunen, is dit ook het eerste fysieke evenement wat plaats gaat vinden sinds COVID-19. We hopen jullie daar allemaal te kunnen ontmoeten en kijken er naar uit met jullie samen dit mooie vitale evenement te beleven!”

Een ieder die actief is in de financiële sector kan zich op 3 september van zijn meest sportieve kant laten zien. Weg met de glimmend gepoetste schoenen en hoge stiletto’s en ruim baan voor goed geveerde hardloopschoenen. Deelnemers van de Finance Run kunnen zich inschrijven voor afstanden van 5 km, 10 km en 21  km, wat overeenkomt met één tot vier rondjes om de Bosbaan.

Octas hoofdsponsor van Finance Run 2021

Het goede doel

De opbrengst van het evenement gaat naar Kikid en Emma at Work. Kikid organiseert activiteiten die erop gericht zijn jongeren te laten voelen dat ze precies goed zijn zoals ze zijn. “Ze maken hen bewust van de enorme kracht en invloed die ze hebben. De kracht om gelukkig en succesvol te zijn. Als jongeren hiervan bewust zijn, maken ze betere keuzes.”

Emma at Work ondersteunt jongeren met een fysieke aandoening naar een zelfstandige toekomst. “Met hun GAP Track focussen zij op ontwikkeling en training van jongeren vanaf 15 jaar om voor deze groep een eerlijke kans te creëren op de arbeidsmarkt. Emma at Work gelooft in een samenleving waarin iedereen mee kan doen.”

Detacheerder Octas, opleidingsinstituut Dukers & Baelemans, hypotheekverstrekker Florius en Welectric hebben zich als hoofdsponsor aan het evenement verbonden.

Meedoen? Octas heeft nog een aantal startbewijzen over. Inschrijven is hier mogelijk.