Joost Luiten gaat samenwerken met ING Private Banking

17 augustus 2016 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

ING Private Banking en topgolfer Joost Luiten zijn een intensieve samenwerking aangegaan. Samen met de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF) gaan Luiten en ING Private Banking zich inzetten om de Nederlandse golfsport vooruit te helpen en populairder te maken onder jongeren.

ING Private Banking is al langere tijd hoofdsponsor van het Nederlandse golf. Niet alleen is de private bankingtak van ING hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Golf Federatie (NGF), ook sponsort ING Private Banking Golf Team Holland, de Golfweek en is partner van het golftoernooi KLM Open, een van de grootste jaarlijkse sportevenementen in Nederland. ING Private Banking heeft de ambitie om het Nederlandse golf te verjongen en te vernieuwen, onder meer door samen met de NGF toptalent vooruit te helpen en klaar te stomen voor de wereldtop en topsport dichter bij de fans te brengen. Grote toernooien zoals de ING Private Banking Golfweek en het KLM Open dragen daar aan bij.

Om de Nederlandse golfsport verder te stimuleren is ING Private Banking onlangs een intensieve samenwerking gestart met topgolfer Joost Luiten. ING, de NGF en Luiten zullen tot eind 2018 samenwerken om de golfsport in Nederland vooruit te helpen, en de sport toegankelijker en populairder te maken onder de jeugd.

Joost Luiten gaat samenwerken met ING Private Banking

“Ik kijk uit de naar de samenwerking de komende paar jaar”, aldus Luiten. “We gaan samen proberen de golfsport naar een hoger niveau te brengen, meer talenten te creëren en de golfsport in de breedte te verbeteren.”

Steven Sedee, manager sportsponsoring ING, voegt toe: “ING Private Banking is trots deze samenwerking met Nederlands beste golfer aan te kunnen kondigen. De samenwerking met Joost Luiten sluit aan bij de vernieuwing van de golfsport die we samen voor ogen hebben. Joost is in zijn sport altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zich te verbeteren. Daarnaast hebben wij samen met Joost de gezamenlijke ambitie om de sport te verjongen.”