Maarten van Beek nieuwe directeur HR ING Nederland

07 maart 2016 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Maarten van Beek volgt Marijke Brunklaus-van de Loo op als directeur HR bij ING Nederland. Dat maakte ING afgelopen vrijdag bekend. Van Beek heeft veel ervaring met HR-functies binnen de zorgsector en is lid van de Raad van Toezicht bij Cordaid.

Vanaf 1 april start Marijke Brunklaus met het overdragen van haar werkzaamheden aan haar opvolger Maarten van Beek. Vanaf 1 juli neemt Van Beek  definitief het stokje over. Van Beek was hiervoor onder andere werkzaam als directeur HR en Corporate Communications bij Mölnlycke Health Care en in verschillende functies bij Unilever. Hij brengt brede internationale HR-ervaring met zich mee.

Maarten van Beek - ING

Marijke Brunklaus begon haar loopbaan 37 jaar geleden bij Nationale Nederlanden. In de jaren die daarop volgden heeft ze een indrukwekkende carrière opgebouwd waarin zij diverse operationele-, commerciële management- en strategische staffuncties heeft vervuld, zowel binnen het verzekeringsbedrijf als bij ING Bank. De laatste vijf jaar heeft zij zich als Directeur HR bij ING Nederland ingezet voor de organisatieverandering binnen ING Nederland. Brunklaus wil in de toekomst haar kennis en ervaring inzetten bij andere maatschappelijke organisaties.