Clear2Pay helpt BNY Mellon met payments diensten

13 december 2012 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Investeringsmanagement dienstverlener BNY Mellon heeft Clear2Pay ingehuurd om de transformatie van zijn Treasury Services-afdeling te ondersteunen. Clear2Pay zal een Enterprise Payment Hub (EPH) implemeneteren en BNY Mellon helpen bij de verdere optimalisering van zijn betalingsverwerking- en betalingsinformatiediensten.

BNY Mellon heeft kantoren op zes continenten en een netwerk van meer dan 2.000 corresponderende financiële instellingen. BNY verwerkt wereldwijd circa $1,4 biljoen betalingstransacties per dag.

De oplossingen van Clear2Pay zullen uiteindelijk alle valuta, betalingskanalen en geografische regio’s ondersteunen. De eerste focus ligt op het leveren van euro- en sterlingdiensten in Frankfurt, Londen, Brussel en Luxemberg voor de internationale klantenbasis van BNY Mellon. In latere fasen van het project zullen diensten in Azië en Latijns-Amerika aan de orde komen.

“De oplossing van Clear2Pay zal nieuwe standaarden neerzetten voor snelheid en efficiëntie”, aldus Susan Skerritt, wereldwijd hoofd Market Solutions van BNY Mellon. “Dit meerjarig initiatief demonstreert onze toewijding voor het leveren van effectieve en klantgerichte diensten op het gebied van betalingsverwerking en betalingsinformatie.”