ABN AMRO en TSO openen co-working space startups

21 mei 2015 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

ABN AMRO en The Startup Orgy (TSO) openen begin juli de co-working space “TSO Munt Square” in het hart van Amsterdam. In de space komen kennis, een omvangrijk netwerk en events gericht op groei en innovatie samen. De space biedt ruimte aan zo’n 15 startups en een grotere groep (50+) members.

“Dit initiatief is een eerste stap om onze samenwerking met startups te versterken. Startups hebben het vermogen om op hoge snelheid nieuwe technieken, producten en diensten te ontwikkelen en op die manier Nederland innovatiever te maken. Samenwerken met startups beschouwen wij tegelijkertijd als een katalysator voor innovatie binnen de bank. Daarom stellen wij graag onze professionals, netwerk en ruimte ter beschikking”, zegt Gert-Jan Meppelink, Senior Managing Director Business Services van ABN AMRO.

ABN AMRO en The Startup Orgy bundelen expertise

Het openen van deuren

Co-working space bouwer TSO - zelf ook een start-up - kiest bewust voor een partnership met een full-service bank, vertelt co-founder Dave van der Pol: “Het uitgebreide financieel-zakelijke netwerk van ABN AMRO heeft zichtbare toegevoegde waarde voor onze startups. Het kan helpen deuren te openen en netwerken aan te boren die voor startups normaal lastig bereikbaar zijn. Het helpt daarbij enorm dat ABN AMRO de deur ‘letterlijk’ openzet, door professionals met verschillende specialismen vanuit de space te laten werken en hen in te zetten om startups te faciliteren”.

TSO Munt Square

De space biedt ruimte aan zo’n 15 startups en een grotere groep (50+) members. De verbouwing is nu in volle gang en de verwachte openingsdatum staat gepland in juni. Startups zijn per direct welkom om zich te registreren, via http://www.thestartuporgy.com/#join.