Knab biedt nieuwe klanten alleen uitgebreide pakketten

16 januari 2015 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel

Knab biedt haar nieuwe klanten vanaf donderdag alleen nog de mogelijkheid om een Knab Plus of Premium pakket te openen. Op deze manier wil Knab iedere nieuwe klant laten ervaren wat de meerwaarde is van het bankieren bij Knab. Voorheen was het ook mogelijk om direct een Knab Basis pakket te openen, dit pakket blijft wel beschikbaar voor klanten die na de proefperiode niet zijn overtuigd en alleen bij Knab willen sparen. De Knab Plus en Premium pakketten zijn de eerste drie maanden kosteloos.  

Propositie ervaren

Knab is sinds de start volop in beweging. "Veel van de doelen die we vanaf dag één hadden, zijn verwezenlijkt. Meer en meer mensen zien de voordelen van Knab in", aldus René Frijters, directeur van Knab. "Ervaren is geloven en dus wilden we meer nieuwe klanten overtuigen van onze unieke aanpak. De drempel wilden we zo laag mogelijk houden. Online aanmelden dus, een klein bedrag storten en klaar is Kees. We boden als instap het Knab Basis pakket aan zonder maandelijkse kosten. Vanuit daar kon je vervolgens upgraden om het maximale uit je geld te halen. Een logische gedachte, maar in praktijk bleek het toch niet de beste optie".

Knab biedt nieuwe klanten alleen uitgebreide pakketten

Uitgebreid pakket

"Om alle voordelen van Knab optimaal te ervaren, heb je namelijk een uitgebreid pakket nodig en dat is niet het geval bij Knab Basis. Met de andere pakketten ervaar je Knab zoals we het hebben bedacht. Natuurlijk met een betaalrekening met een gunstige rente, pinnen in binnen- en buitenland en een gratis creditcard. Maar daarnaast met unieke voordelen als de Betaal Alerts, Slim Saldobeheer, Persoonlijke Renteservice en de Overstapservice. Knab Plus en Premium betekenen echt slim bankieren".

En mocht je na 3 maanden niet overtuigd zijn van de meerwaarde van het uitgebreide pakket, dan kun je altijd weer terugstappen naar Knab Basis.