ABN AMRO valt in de prijzen met haar M&A expertise

16 december 2014 Banken.nl 1 min. leestijd

Vorige week waren er zowel in Londen als in Amsterdam events om het M&A (Mergers & Acquisitions) jaar af te sluiten. Op beide events viel ABN AMRO in de prijzen.

Financial Adviser of the Year for Benelux

In Londen verkoos Mergermarket ABN AMRO tot ‘Financial Adviser of the Year for Benelux’. "Het is voor de tweede keer op rij dat ABN AMRO deze award in de wacht sleept. De bank speelde een belangrijke rol bij de verkoop van Nideria aan het Chinese COFCO en was bovendien adviseur van Ziggo voor de overname door Liberty Global", aldus Mergermarket.

ABN AMRO wint prijzen met M&A expertise

Deals en adviseurs in de prijzen

De Ziggo - Liberty Global deal werd in Amsterdam verkozen tot beste M&A deal van het jaar. ABN AMRO was zowel adviseur als financier van deze €10 miljard transactie. Verder vielen in de Beurs van Berlage ook Hugo Peek (Best M&A Advisor) en Jorn van Etten (Beste M&A Advisor Midmarket) in de prijzen. Tot slot werd de door ABN AMRO begeleide Flamco- Aalberts deal verkozen tot beste Midmarket deal van 2014.

Fraaie erkenning

Hugo Peek, Directeur Large Corporates en verantwoordelijk voor de M&A activiteiten van ABN AMRO: "Deze awards zijn een fraaie erkenning voor onze expertise en prestaties in 2014. We kijken vol vertrouwen naar 2015 en blijven hard werken om onze M&A dienstverlening aan klanten verder uit te bouwen."