Winnaars Oranje Handelsmissie Fonds 2014 bekend

12 november 2014 Banken.nl 1 min. leestijd

Na de succesvolle introductie van het Oranje Handelsmissiefonds in april 2013 worden dit jaar wederom tien kansrijke MKB-bedrijven gesteund met een handelsmissiepakket. In Hangar 12 op Schiphol maakte het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) vrijdag 7 november bekend welke tien bedrijven het komende jaar het zogenoemde Oranje Handelsmissiepakket ontvangen.

Tien ondernemers worden daarmee in staat gesteld hun internationale plannen te concretiseren.
Het Oranje Handelsmissiefonds is een initiatief van ING, KLM en MKB Nederland en het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Winnaars Oranje Handelsmissie Fonds

Kennis en ervaring

Het is het tweede jaar dat tien middelgrote bedrijven een Oranje Handelsmissiepakket ontvangen. Met het pakket wil het OHMF bedrijven helpen de kans op internationaal succes te vergroten. Dit gebeurt onder meer door begeleiding voor en tijdens officiële handelsmissies, door kennisoverdracht en door ondernemers te ondersteunen bij het opbouwen van een internationaal netwerk. Het OHMF hoopt eveneens met de succesverhalen van de winnaars ondernemers te inspireren om vooral over de grenzen heen te denken.

En de winnaars zijn….

Alle reden dus voor de aanwezige ondernemers – bijna 150 in totaal – om op het puntje van de stoel te gaan zitten toen de gouden enveloppen werden geopend. De tien bedrijven die uiteindelijk het gewilde Oranje Handelsmissiepakket in ontvangst mochten nemen, waren:
- G3
- Tropenzorg
- Havatec
- ReadSpeaker Holding
- Admesy
- Beeztees
- Tramper Technology
- Micanti
- L.B.P. Rotterdam
- Milestone Cards

Bij de bekendmaking waren Ralph Hamers (ING), Harm Kreulen (KLM), Michaël van Straalen (MKB Nederland) en minister Ploumen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) aanwezig.