Nieuwe algemene directie aan het roer bij Talent&Pro

14 mei 2024 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Talent&Pro krijgt per 1 juni een nieuwe algemene directie. De huidig directeur Steven Raaijmakers draagt het stokje over aan Ronald Hensen en Eric van Diest. In de rol van Managing Director zullen zij gezamenlijk de leiding over het bedrijf voeren.

De wisseling van de wacht heeft te maken met de aankomende sabbatical van Raaijmakers. “Na mijn tijd bij Talent&Pro kijk ik uit naar een periode van reflectie en heroriëntatie”, legt hij uit.

De vertrekkend algemeen directeur is van plan om de tijd te nemen om zijn passies na te streven en te verkennen in welke nieuwe uitdagingen hij zijn talent zal inzetten. “Of het nu gaat om advieswerk, vrijwilligerswerk of misschien zelfs het starten van iets nieuws, ik sta open voor de kansen die zich voordoen en ben enthousiast om nieuwe paden te ontdekken.”

Nieuwe algemene directie aan het roer bij Talent&Pro

Zijn vervangers – Ronald Hensen en Eric van Diest – werken al jarenlang in de directie van Talent&Pro. Daarom heeft het bedrijf ervoor gekozen om deze combinatie voort te zetten. Beide acteren in de rol van Managing Director. Hensen zal verantwoordelijkheid dragen over Finance, HR en Commercie – en Van Deinst over Operations en Marketing.

Zowel Ronald als Eric hebben een uitgebreid dienstverband opgebouwd binnen Talent&Pro. So startte Hensen bijna twintig jaar geleden als consultant en groeide door naar het directieteam waarin hij reeds verantwoordelijk was voor commercie.

Van Diest is op zijn beurt al ruim tien jaar aan boord bij het bedrijf en stuurt al enkele jaren de operations-afdelingen aan. Sinds 2019 is hij onderdeel van het directieteam.