Binance biedt Nederlandse klanten overstap naar Coinmerce

07 juli 2023 Banken.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Coinmerce is binnenkort wellicht het grootste cryptoplatform van Nederland. Nu het Amerikaanse platform Binance Nederland verlaat, hoopt het bedrijf een groot deel van de honderdduizenden klanten over te nemen. Om dat te realiseren, sloten de twee partijen een ‘doorverwijs-overeenkomst’.

Door de deal kunnen klanten van Binance ervoor kiezen hun digitale assets gratis over te zetten naar Coinmerce. “Gebruikers zijn geïnformeerd en worden volledig ondersteund tijdens het overstapproces”, legt Coinmerce uit. Met het verwelkomen van de grote groep klanten hoopt het bedrijf het grootste cryptoplatform van Europa te worden.

“Wij zijn heel trots op deze samenwerking”, legt Nick Smits van Oyen uit. “Wij bieden hun gebruikers een gelijkwaardig platform dat voldoet aan alle Nederlandse wet- en regelgeving. De medeoprichter van Coinmerce gaat ervan uit dat de transitie soepen en eenvoudig zal verlopen. “De klant ontvangt een e-mail van Binance en vanuit daar start het simpele stappenplan.”

Binance biedt Nederlandse klanten overstap naar Coinmerce

“Onze prioriteit is het sturen op een ordentelijk verloop”, voegt CEO Jaat de Bruijn toe. “Een urgente behandeling van deze klanten is noodzakelijk. Het crypto vermogen van de Nederlandse klanten bij Binance zal via een gecontroleerde transitie ondergebracht worden bij Coinmerce. ”