Algemeen directeur Sander Middendorp vertrekt bij SBR Nexus

02 november 2021 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

SBR Nexus heeft het vertrek van Sander Middendorp bekendgemaakt. De CEO begon in 2018 met de missie om de organisatie en werkwijze voor SBR-standaarden in de financiële sector toekomstgerichter en innovatiever te maken.

Middendorp is daar glansrijk in geslaagd, stelt de Raad van Commissarissen, die over zijn dienstverband zegt: “Zijn visie en aanpak hebben het bedrijf vernieuwd en gezorgd voor een sterke organisatie.” SBR Nexus heeft het streven om begin 2022 een nieuwe algemeen directeur aan te stellen.  

Algemeen directeur Sander Middendorp vertrekt bij SBR Nexus

“Na een boeiende en spannende periode waarin we als organisatie grote stappen hebben gezet, is het een goed moment om het stokje over te dragen”, verklaart Middendorp over zijn vertrek. “Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier bij SBR gewerkt en ben trots op hetgeen we in die periode hebben bereikt.”

RvC-voorzitter Stella Bakkes bedankt Middendorp namens de gehele raad voor zijn inzet en prestaties. “Hij heeft als algemeen directeur de innovatieve slagkracht van de organisatie verstrekt met nieuwe initiatieven voor de markt zoals SBR Taxaties, SBR Huurlijsten en ‘Mijn Data, Mijn Business’. Tegelijkertijd heeft hij mooie resultaten geboekt; zoals de groei van het aantal jaarrekeningen dat in SBR wordt aangeleverd bij de banken.”