Able kiest HR2DAY als verloningstoepassing

17 juli 2018 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Goudse ontwikkelaar van software voor wealth management systemen Able gaat samenwerken met HR2DAY als verloningstoepassing. Able - onderdeel van Topicus - heeft kort geëxperimenteerd met de integratie van HR2DAY in het eigen wealth management platform Europort+ en vervolgens snel de knoop doorgehakt.

Het platform Europort+ vormt een moderne cloud-oplossing voor beleggen en sparen. Europort+ administreert verloningen van diverse fiscale spaarproducten en genereert bruto-netto berekeningen, inclusief bijbehorende fiscale overzichten en aangiftes. Als leverancier van de toepassing die de bruto-netto berekeningen levert kiest Able voor HR2DAY. HR2DAY biedt cloud-oplossingen voor werkgevers op het gebied van hr en salarissen. Alle hr-processen worden in één oplossing ondersteund.

Able kiest HR2DAY als verloningstoepassing

Het gaat momenteel om enkele tienduizenden berekeningen per maand, maar beide partijen - Able en HR2DAY - verwachten dat dit aantal verder gaat toenemen. Andy Verstelle is directeur en eigenaar van HR2DAY en zegt: “Wij zijn trots dat Able ons deze belangrijke dienst toevertrouwt en zien hierin wederom de bevestiging dat onze HR- en salarissoftware best-in-class is. Samen met een innovatieve partij als Able kunnen wij de uitvoeringsprocessen en kosten bij administratieve organisaties van financiële producten sterk reduceren.”

Alex Timmers, Managing Director Marketing bij Able, laat optekenen: “We hebben voor HR2day gekozen omdat zij een schaalbare oplossing hebben en in staat bleken om aan te haken bij onze vergaand geautomatiseerde processen. Stipte nettobetalingen en aflossingen passen in de goede eindklant beleving die EuroPort+ spaarbanken biedt. HR2day is een partij die – net als wij – alles op alles zet om processen sneller en beter te maken, gebruikmakend van geavanceerde cloud-technologie.”