Paul Noordeman nieuwe CFO Topicus

23 april 2018 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Techbedrijf Topicus heeft Paul Noordeman aangekondigd als nieuwe Chief Financial Officer (CFO). Topicus ontwikkelt en implementeert innovatieve software voor verschillende sectoren, waaronder ook de financiële sector. De formele toetreding van Noordeman als CFO tot het bestuur van Topicus was al op 1 maart jongstleden.

In zijn nieuwe rol als Chief Financial Officer (CFO) gaat Noordeman bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het in Deventer gevestigde Topicus. Een belangrijk onderdeel daarvan is internationale uitbreiding.

“We zijn verheugd met de benoeming van Paul Noordeman als CFO van Topicus. Paul is een financieel strateeg en zijn ruime kennis in financieel management en ervaring bij internationale organisaties zorgen voor de perfecte match. Hij zal helpen onze business verder te ontwikkelen en daarbij voortbouwen op recente successen,” aldus CEO Daan Dijkhuizen.

Paul Noordeman, CEO van Topicus

Kijkend naar het cv van Noordeman blijkt de quote van CEO Daan Dijkhuizen allesbehalve overdreven. Noordeman kan bogen op een rijke ervaring als finance professional. Hij bekleedde negen jaar een managementfunctie bij consulting firma Price Waterhouse Coopers. Hij bekleedde financiële functies bij achtereenvolgens CapGemini, Endemol Entertainment, Home Entertainment en het inmiddels ter ziele gegane FreeRecordShop. Daarnaast heeft hij al bijna twintig jaar een eigen adviesbureau.

“Ik ben vereerd om aan de slag te gaan bij Topicus, een innovatieve speler die betrouwbare IT-platformen bouwt. Samen met collega’s helpen de organisatie naar een volgend level te brengen en de strategische doelstellingen te verwezenlijken” zegt Paul Noordeman.