Arjan Weernink maakt overstap van Rabobank naar Taurus Corporate Finance

20 februari 2017 Banken.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Arjan Weernink is overgestapt van de bancaire sector naar de consultancybranche. Weernink, die is aangesteld als Directeur-Partner bij Taurus Corporate Finance, was de afgelopen zeven jaar actief als Senior Accountmanager Grootzakelijk bij Rabobank en heeft ook iets meer dan twee jaar voor ING gewerkt. 

Arjan Weernink is een zeer ervaren bankier en manager uit de financiële dienstverlening. De afgelopen zeven jaar was Weernink werkzaam als Senior Accountmanager Grootzakelijk bij Rabobank met Twente en de Achterhoek als focusgebied. In het begin van zijn carrière werkte Weernink nog eens ruim elf jaar voor de grootbank in Enschede-Haaksbergen, met daarna een uitstap van ruim twee jaar naar concurrent ING Bank als Relationshipmanager Bedrijven & Instellingen. Voor de periode van januari 2009 tot januari 2010 nam Weernink kortstondig afscheid van de bancaire sector voor een lijnfunctie als adjunct-directeur voor Dasko Koel- en Vriestransporten.

Arjan Weernink - Taurus

Zeven jaar na zijn terugkeer bij Rabobank, heeft Weernink besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan in de consultancybranche. Hij is als partner aan de slag gegaan bij Taurus Corporate Finance, een boetiek M&A adviseur met kantoren in Deventer en Eibergen. Het corporate finance kantoor richt zich onder meer op het ondersteunen van ondernemers bij bedrijfsovernames, management buy-outs, bedrijfsfinancieringen, waardebepalingen, management buy-ins, zakelijke conflictbemiddeling en het binnenhalen van groeikapitaal.

Als partner maakt Weernink onderdeel uit van de driekoppige directie van Taurus Corporate Finance, bestaande uit: Mark Eenink, Hans Goorhuis en Arjan Weernink. In totaal beschikt het bureau over een team van 8 professionals. Over zijn keuze voor het adviesbedrijf vertelt Weernink: “Bij Taurus maak ik deel uit van een groeiend team van ervaren professionals met korte en informele lijnen naar onze klant. Bovendien werken wij samen met sterke strategische partners in de regio. We hebben alle specialismen in huis om het complexe proces van fusies en overnames volledig te begeleiden. Deze aanpak staat garant voor kwaliteit en klanttevredenheid.”