Nieuwe naam hypotheektak Vereniging Eigen Huis

30 januari 2017 Banken.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Vereniging Eigen Huis (VEH) heeft de naam van zijn hypotheekadviesorganisatie aangepast naar Eigen Huis Hypotheekadvies. De vorige naam – Eigen Huis Hypotheekservice – sloot naar mening van de belangenvereniging onvoldoende aan bij de missie van de hypotheektak.

Vereniging Eigen Huis (VEH) biedt sinds 2004 onafhankelijk hypotheekadvies aan onder de naam Eigen Huis Hypotheekservice. De dienstverlening van de hypotheektak richt zich tot iedereen met een woonwens, ook op mensen die lastiger een hypotheek kunnen krijgen zoals flexwerkers en zzp’ers. Vereniging Eigen Huis wil op die manier goed en onafhankelijk hypotheekadvies bieden, waarbij het belang van de klant voorop staat.

Vereniging Eigen Huis

Vanaf 26 januari 2017 is de nieuwe naam van de hypotheekadviesorganisatie Eigen Huis Hypotheekadvies. VEH heeft besloten de naam te veranderen omdat ‘Hypotheekservice’ niet concreet aansloot bij de missie van de hypotheektak. Volgens Ronald Tiemessen, directeur Eigen Huis Hypotheekadvies, de reden om de dienstverlening te herpositioneren in de markt als Eigen Huis Hypotheekadvies: “Door de adviescomponent van onze dienstverlening te benadrukken, is voor de klant direct duidelijk waarvoor hij bij ons terecht kan.”

Eigen Huis Hypotheekadvies heeft door heel Nederland zestien vestigingen*.

* De vestigingen van Eigen Huis Hypotheekadvies bevinden zich in Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Breukelen, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Hengelo, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht, Zoetermeer en Zwolle.