Holland FinTech organiseert FinTech Society Award Gala

16 januari 2017 Banken.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Op 27 januari 2017 organiseert Holland FinTech de eerste editie van het FinTech Society Award Gala. Tijdens het evenement zal het platform drie awards uitreiken om uitzonderlijke bijdragen aan de Nederlandse FinTech-sector in het zonnetje te zetten.

Holland FinTech is een Nederlands platform voor FinTech-bedrijven. Met circa 300 leden, heeft Holland FinTech een grote achterban van bedrijven die zich bezighouden met financiële technologie en innovatie. Holland FinTech zet zich in om de ontwikkelingen op FinTech-gebied in Nederland te stimuleren door middel van verschillende diensten. Zo verspreidt Holland FinTech iedere week een nieuwsbrief over de belangrijkste ontwikkelingen en onderzoeken, organiseert de vereniging bijeenkomsten voor FinTech-bedrijven en andere geïnteresseerden en ondersteunt startups door middel van onder meer een internationaal netwerk, een grote database met FinTech-informatie, kantoorruimte, en hulp bij het aantrekken van financiering.

FINTECH SOCIETY AWARD GALA

“Wij geloven dat samenwerking de grootste drijvende kracht is voor ontwikkelingen op FinTech-gebied”, aldus Holland FinTech. Om samenwerking in de sector te stimuleren heeft het platform besloten een nieuw evenement en nieuwe awarduitreiking in het leven te roepen. Op 27 januari 2017 organiseert Holland Fintech de debuut-editie van het FinTech Society Award Gala. Het evenement zal plaatsvinden in Euronext Amsterdam en is exclusief voor leden.

Op het programma van het gala staat onder meer een keynote presentatie die terugblikt en vooruitkijkt naar de ontwikkelingen van FinTech in Nederland en wereldwijd. “2016 was een redelijk intens jaar, maar geloof ons, 2017 wordt nog beter”, stelt Holland FinTech. Verder bestaat het evenement onder meer uit een walking dinner en een awarduitreiking. Holland FinTech reikt tijdens de gala-avond drie awards uit om verschillende partijen te belonen voor de grote bijdrage die zij hebben geleverd aan FinTech. De awards worden uitgereikt in de categorieën:

  • Beste samenwerking tussen een leverancier en een klant (voor kleine en grote spelers of klanten)
  • Beste FinTech investeerder (Corporate / Onafhankelijk)
  • Beste FinTech adviseur (strategic / Implementation / Legal)

Om kans te maken op een van de awards kunnen bedrijven zichzelf met hun verhaal aanmelden bij Holland FinTech. Het is ook mogelijk om anderen te nomineren voor een van de awards. De winnaars worden geselecteerd door een vakkundige jury.