ING: Malcolm Brown nieuwe Hoofd Investors Relations

17 oktober 2013 Banken.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

ING heeft Malcolm Brown benoemd tot Hoofd van ING Groep Investor Relations. Dat meldt ING. Brown volgt hiermee Dorothy Hillenius op, die per 1 augustus eindverantwoordelijk is voor Corporate Development van ING Bank.

Malcolm Brown

Malcolm Brown (Britse en Zuid-Afrikaanse, 52) is opgeleid als registeraccountant. In 1989 trad Brown toe tot het corporate finance team van Barings Brothers. Vervolgens verhuisde hij in 1993 naar Hong Kong, waar hij na diverse functies verantwoordelijk werd voor de investment banking activiteiten bij ING Barings. In 1994 werd hij hoofd Corporate Clients Azië. Hij zette zijn carrière in Azië door met een benoeming tot Country Manager van ING Commercial Banking in Hong Kong en China. Hierna keerde hij terug naar Europa en werd in 2008 verantwoordelijk voor het relatiemanagement met financiële instellingen.

Brown krijgt in de laatste fase van de herstructurering van de bankverzekeraar een essentiële rol met betrekking tot de relaties met de investeerders. Ralph Hamers roemt zijn deskundigheid en diepgaande kennis van ING en de financiële sector in het algemeen.

Malcolm Brown - ING

Dorothy Hillenius

Dorothy Hillenius (Canadees, 42) kwam in 1997 in dienst bij ING als Communications Officer . Na twee jaar verliet Hillenius ING voor een rol als financieel journalist bij Bloomberg News. Ze keerde terug bij ING in 2003 als persvoorlichter bij het Corporate Relations Media team. In 2008 werd Hillenius verantwoordelijk voor de afdeling ING Groep Investor Relations.